Libnet.ro
UNICEF

06:30

SUA, in razboi cu Europa: Trump impune taxe pentru anumite produse

Adevărul Adevărul,
SUA, in razboi cu Europa: Trump impune taxe pentru anumite produse

Statele Unite au obtinut miercuri acordul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru impunerea de tarife unor bunuri europene in valoare de 7,5 miliarde de dolari, din cauza unor subventii ilegale acordate de Uniunea Europeana grupului Airbus, rivalul Boeing. continuă pe Adevărul

Statele Unite a primit unda verde pentru a impune taxe vamale de cateva miliarde de dolari Uniunii Europene. Cum a raspuns Comisia Europeana

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a dat, miercuri, unda verde Statelor Unite sa impuna taxe vamale pe exporturile Uniunii Europene din cauza subventionarii de catre aceasta a companiei Airbus. Taxele.

MILLIYET: Iran si SUA: Razboi in zona gri

Toate privirile s-au indreptat spre politica interna a Statelor Unite. Contracandidatii lui Trump au inceput sa faca mutari care vor putea influenta planurile de cariera ale presedintelui. Nu este clar cui va folosi un proces lung si disputabil. insa este clar ca un proces indelungat va tine ocupata actualitatea atat in SUA cat si in lume. Chiar daca privirile sunt concentrate pe acest proces, se mentin in actualitate si temele principale ale politicii externe a Statelor Unite, scrie Rador, citand MILLIYET.

SUA: Demisia unui aliat al lui Trump in Congres, inculpat pentru folosire de informatii privilegiate

Primul ales republican din Congresul SUA care l-a sprijinit pe Donald Trump in cursa pentru Casa Alba, Chris Collins, in prezent pus sub acuzare pentru folosire de informatii privilegiate, a demisionat luni, a facut cunoscut un purtator de cuvant al presedintiei Camerei Reprezentantilor, noteaza Agerpres citand AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )