Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA saluta cu prudenta propunerea Rusiei privind armele chimice din Siria

Hotnews Hotnews,
 SUA saluta cu prudenta propunerea Rusiei privind armele chimice din Siria

Statele Unite ale Americii au luat pozitie, cu prudenta, fata de propunerea Rusiei ca armele chimice siriene sa fie puse sub control international, exprimandu-si scepticismul cu privire la intentiile regimului lui Bashar al-Assad, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Americanii, pregatiti sa vorbeasca cu Rusia privind armele chimice detinute de Siria

Autoritatile americane sunt pregatite sa discute cu Rusia pentru a determina daca propunerea de plasare a arsenalului chimic sirian sub control international este credibila, declara un consilier prezidential american, conform surselor de presa.

Americanii sunt deschisi unui dialog cu Rusia privind armele chimice detinute de Siria

Autoritatile americane sunt pregatite sa discute cu Rusia pentru a determina daca propunerea de plasare a arsenalului chimic sirian sub control international este credibila, anunta un consilier prezidential ame.

Basescu: Am semnat un acord la G20, privind armele chimice.

Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a semnat o declaratie prin care s-a angajat ca orice conflicte pe care tara le-ar avea sa fie rezolvate in cadrul Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, si nu cu arme chimice, precum s-a intamplat in Siria. Presedintele a sustinut ca angajamentul politic a fost luat in cadrul Summitului G20 si a fost initiat de 11 state, printre care: Australia, Canada, Franta, Italia, Japonia, Republica Coreea, Arabia Saudita, Spania, Turcia, .

Siria saluta propunerea Rusiei de plasare sub control international a armamentului chimic.

Regimul Bashar al-Assad a salutat propunerea Rusiei privind plasarea sub control international a arsenalului chimic sirian, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Rusia sfatuieste Siria sa plaseze armele chimice sub control international.

Raspuns neasteptat al Siriei la cererea Moscovei, de a preda armele chimice

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului, relateaza AFP. Damascul raspunde pozitiv la propunerea Rusiei.

UPDATE Raspuns neasteptat al Siriei la cererea Moscovei, de a preda armele chimice

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului, relateaza AFP. Damascul raspunde pozitiv la propunerea Rusiei.

John Kerry: Siria poate evita un atac extern daca preda armele chimice

Siria ar putea evita o actiune militara a SUA, daca va preda comunitatii internationale in cel mult o saptamana toate armele chimice de care dispune, a declarat, luni, la Londra, secretarul american de stat.

CRIZA SIRIA. Rusia sfatuieste Siria sa plaseze armele chimice sub control international.

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Avertisment al Bashar al-Assad pentru SUA: Daca ne atacati, asteptati-va la orice Stire in curs de actualizare.

CRIZA SIRIA. Hillary Clinton: Decizia regimului Assad de a renunta la armele chimice, ...

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Barack Obama la Casa Alba, transmite Mediafax. Daca regimul de la Damasc plaseaza imediat stocurile de arme chimice sub control international, asa cum secretarul de Stat John Kerry a discutat cu Rusia, aceasta ar fi o etapa importanta. Dar nu poate fi un nou pretext pentru amanare sau .

CRIZA SIRIA: Ce planuri are ONU cu armele chimice.

Secretarul general ONU, Ban Ki-moon, a propus crearea unor zone aflate sub controlul Natiunilor Unite, in Siria, pentru distrugerea armelor chimice, transmite Mediafax. In scopul depasirii paraliziei Consiliului de Securitate, as propune crearea unor zone de distrugere a armelor chimice daca inspectorii vor confirma utilizarea acestui tip de armament, a declarat secretarul general ONU, potrivit AFP. Citeste si Cat va costa la pompa conflictul din Siria Rusia a indemnat regimul Bashar .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )