Libnet.ro
UNICEF

16:15

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

B1 B1,
SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue VIDEO) Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a. continuă pe B1

Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue, Marea Britanie. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a vrut sa dea peste unul dintre ei cu masina, potrivit unui.

Scandal amoros intre un primar si doctorita unui comune din Gorj. Schimb dur de replici, in direct, intre cei doi (VIDEO)

Locuitorii din Albeni au ramas fara centrul medical din cauza unui scandal amoros intre primarul lor si o doctorita. Centrul de permanenta din localitatea gorjeana a functionat aproape sase luni. Acum o.

Vacanta de 1 Mai: Tot mai multi romani aleg plajele din strainatate

Este primul an in care 30 aprilie este zi nelucratoare, astfel incat angajatii din sistemul public, si nu numai, vor beneficia de patru zile libere. Daca pana acum cei mai multi turisti alegeau sa mearga de 1 Mai in statiunile de pe litoral din tara,.

Un barbat a fost condamnat la nchisoare pe viata, dupa ce a infectat n mod intentionat mai multi barbati cu HIV

Un barbat din Edinburgh a fost condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce a infectat in mod intentionat mai multi barbati cu HIV, informeazaThe Guardian.

Tragedie! Conchita Wurst, bolnava de HIV de mai multi ani!

Castigatoarea concursului Eurovision, Conchita, a marturisit fanilor ca este bolnava de HIV si ca face tratament de cativa ani. Cantareata austriaca de 29 de ani a facut aceasta declaratie dupa ce un fost iubit ar fi amenintat-o ca face publica informatia.

Scandal urias. O banca importanta isi taxa clientii chiar si dupa moartea lor

Cea mai mare banca din Australia si-a taxat clientii cu diverse comisioane chiar si dupa moartea acestora. Commonwealth Bank a primit, de-a lungul timpului, numeroase plangeri. Reprezentantii bancii nu au.

Scandal urias legat de Olivia Steer. Cum a ajuns sa fie implicata sotia lui Andi Moisescu

Olivia Steer se afla din noul in mijlocul unui scandal major. Si asta pentru ca organizatorii unui eveniment - Gala Femeilor care daruiesc sanatate - au decis sa ii ofere un premiu pentru rolul activ jucat in.

Scandal urias la Jandarmeria Romana. O tanara a ajuns fara sa vrea pe pliantele institutiei

Scandal de proportii la Jandarmeria Romana. O tanara acuza institutia ca i-a folosit abuziv imaginea pentru un pliant despre faptele antisociale. Femeia locuieste in Bucuresti, dar imaginea ei a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )