Libnet.ro
UNICEF

19:15

SUA: Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA: Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

O furtuna de incendii a izbucnit in statul vestic al Washington-ului. Acestea au devenit cele mai mari din istoria statului, iar 2015 este anul cu cele mai mari inregistrari de incendii, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

Statul american Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa, potrivit autoritatilor, care vorbesc despre 200 de locuinte distruse, 12. 000 aflate in pericol si mii de pompieri,.

SUA: 200 de locuinte distruse si alte 12.000 aflate in pericol de incendii in statul Washington

Statul american Washington, situat in nord-estul tarii, se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa, potrivit autoritatilor, care vorbesc despre 200 de locuinte distruse, 12. 000 aflate in.

Zece state americane sunt afectate de 72 de incendii de proportii. Circa 72 000 de pompieri au fost mobilizati

Statul american Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istorie, mii de pompieri, soldati si voluntari fiind mobilizati, informeaza AFP, citata de Agerpres. 16 incendii de proportii au.

Incendii DEVASTATOARE in Washington

Aproximativ 200 de locuinte au fost distruse, alte 12. 000 sunt in pericol, iar mii de pompieri, soldati si voluntari au fost mobilizati in statul Washington, care se onfrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa, potrivit Agerpres.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

Cele mai bune carti ale lui Osho

Bhagwan Sri Rajneesh, cunoscut sub numele de Osho, este figura reprezentativa a spiritualitatii indiene. La varsta de 21 de ani sustine ca a avut o revelatie care i-a iluminat viata, ajutandu-l sa atinga apogeul existentei spirituale. adevarul. ro trece in revista cateva dintre cele mai bune carti ale lui Osho.

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Ministrul Agriculturii: Seceta a lovit in special cultura de primavara. Cele mai mari pierderi le-am avut la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi provocate de seceta din acest an au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, precizand ca si cei din zootehnie au fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )