Libnet.ro
UNICEF

17:30

SUA. La trei ani de la preluarea puterii, in Senat incepe procesul de destituire a presedintelui Trump INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
SUA. La trei ani de la preluarea puterii, in Senat incepe procesul de destituire a presedintelui Trump INFOGRAFIE

Procesul de destituire a presedintelui SUA, Donald Trump, incepe marti in Senat, la tre ani de la preluarea funcsiei. Sedintele de judecata vor avea loc timp de sase zile pe saptamana, pauza fiind doar duminica. Totul s-ar putea termina in doua saptamani. continuă pe Adevărul

Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani. Ce a patit atunci jurnalista, pe strazile din Grecia

Ca multe alte vedete de pe la noi, si regretata Cristina Topescu a participat la diferite show-uri de televiziune. Cel mai solicitant si plin de adrenalina a fost Aventura cu patru stele, difuzat de Antena 1, in urma cu trei ani. Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani Ca multe alte .

Donald Trump, la trei ani de mandat: cum isi pregateste presedintele american realegerea cu mutari in Orientul Mijlociu

In trei ani de presedintie, Donald Trump s-a ocupat de crearea virusului in scopul de a-l controla si a reaparea ca vindecator. Miza sa este scrutinul prezidential din noiembrie anul acesta, cand va candida pentru al doilea mandat la Casa Alba.

Un copil de trei ani din Arges a fost ranit de un dulap care s-a rasturnat peste el

Un copil in varsta de trei ani din comuna argeseana Bascov a fost preluat de Ambulanta sambata dimineata, dupa ce un dulap s-a prabusit peste el.

Fetita de trei ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 3, din bratele bunicii: Plasa s-a deschis si mi-a cazut!

Tragedie intr-o familie din Craiova, dupa ce o fetita de doar 3 ani a cazut de la etajul al 3-lea, chiar din bratele bunicii ei. Copila este acum in stare grava la spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.266 seconds )