Libnet.ro
UNICEF

16:00

SUA: Trump a gratiat mai multe persoane vizate de ancheta privind ingerinta rusa in alegerile din 2016

Hotnews Hotnews,
 SUA: Trump a gratiat mai multe persoane vizate de ancheta privind ingerinta rusa in alegerile din 2016

Cu o luna inainte de plecarea sa de la Casa Alba, presedintele american Donald Trump a gratiat mai multe persoane controversate unele din acestea implicate in ancheta privind ingerinta Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateaza AFP si CNN, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Focare de coronavirus in centrele pentru protectia copilului din Bistrita-Nasaud. Mai multe persoane au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2

Directia de Sanatate Publica DSP) Bistrita a raportataparitia a doua noi focare de COVID-19 in municipiu. Cele doua focare au izbucnit la centrele pentru protectia copiluluiaflate in subordinea.

Perchezitii in Apuseni la persoane care au taiat ilegal si au furat arbori din padure. 9 persoane sunt vizate de ancheta VIDEO

Politisti din Alba efectueaza luni dimineata, 21 decembrie, un numar de 23 perchezitii la persoane banuite ca ar fi taiat, fara drept, arbori din fondul forestier national, iar pentru acoperirea faptelor ar fi folosit avize de insotire false. Prejudiciu a fost estimat la peste 48. 000 de lei.

Topul zonelor cu cele mai multe infectari: Capitala pe prima pozitie, judetul Teleorman inregistreaza tot mai multe cazuri

Municipiul Bucuresti, alaturi de judetele Ilfov si Timis, ocupa primele trei pozitii in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 inregistrate in ultimele 24 de ore. in top a intrat judetul Teleorman, unde de la inceputul pandemiei pana acum s-au integistrat doar 7000 de cazuri, insa in ultima zi acolo au aparut 151 de noi imbolnaviri.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

DOCUMENT Programul de guvernare pe sanatate: Investitii masive, construirea a 10 spitale noi, reabilitarea a 135 de spitale si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii

Noul Guvern promite investitii masive in sanatate, constructia a 10 spitale noi, inclusiv maternitati, reabilitarea a 25 de spitale judetene si a 110 spitale municipale si orasenesti, precum si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii. De asemenea, se doreste elaborarea unei noi legi a sanatatii, reorganizarea Ministerului Sanatatii, reorganizarea si eficientizarea directiilor de sanatate publica si, ulterior, a tuturor institutiilor din domeniul sanitar.

Peste 2.000 de soldati profesionisti depun juramantul de credinta, in mai multe garnizoane din tara

Un numar de 2. 034 de soldati profesionisti, din mai multe garnizoane din tara, depun, miercuri, juramantul de credinta fata de tara, anunta Ministerul Apararii.

Chinezii din mai multe provincii ingheata de frig in case. Autoritatile fac economie la electricitate

Zeci de milioane de chinezi din mai multe provincii ale tarii se confrunta cu intreruperi de electricitate si sufera de frig in casa sau la birou, din cauza temperaturilor scazute. Autoritatile au decis sa faca economie la electricitate, din cauza unei oferte limitate de carbune si a dorintei de atingere a obiectivelor de mediu.

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete Patru judecatori si un procuror, eliberati din functii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete. Acestea vizeaza acreditarea ambasadorilor in Macedonia de Nord, Bosnia si Hertegovina, Australia, Albania, Peru, Senegal, Argentina si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )