Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul zonelor cu cele mai multe infectari: Capitala pe prima pozitie, judetul Teleorman inregistreaza tot mai multe cazuri

Adevărul Adevărul,
Topul zonelor cu cele mai multe infectari: Capitala pe prima pozitie, judetul Teleorman inregistreaza tot mai multe cazuri

Municipiul Bucuresti, alaturi de judetele Ilfov si Timis, ocupa primele trei pozitii in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 inregistrate in ultimele 24 de ore. in top a intrat judetul Teleorman, unde de la inceputul pandemiei pana acum s-au integistrat doar 7000 de cazuri, insa in ultima zi acolo au aparut 151 de noi imbolnaviri. continuă pe Adevărul

Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID-19. Cum arata clasamentul la doar 7.000 de teste prelucrate in 24 de ore

Capitala ramane pe prima pozitie in topul infectarilor zilnice, chiar daca testele prelucrate in ultimele 24 de ore este de doar 7. in Bucresti s-au inregistrat 341 de noi imbolnaviri COVID-19, iar totalul cazurilor a ajuns la 92. Pe locul 2 se afla judetul Ilfov cu 169 cazuri noi, iar pe locul 3 judetul Arges cu 138 de noi imbolnaviri.

Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus - 819 - sunt raportate in continuare in Capitala. Cluj si Timis deschid topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de cazuri.

Capitala, cele mai multe cazuri de COVID-19 identificate in ultimele 24 de ore. Situatia pe judete

Din cele 3. 350 de cazuri noi, diagnosticate duminica, 20 decembrie, 600 au fost in Bucuresti. Judetull Ilfov inregistreaza in acest moment cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 6,7.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 967

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 604. 251 la data de 23 decembrie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 5. 459 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. De.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 819

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 598. 792 la data de 22 decembrie, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 5. 009 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. De.

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

DOCUMENT Programul de guvernare pe sanatate: Investitii masive, construirea a 10 spitale noi, reabilitarea a 135 de spitale si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii

Noul Guvern promite investitii masive in sanatate, constructia a 10 spitale noi, inclusiv maternitati, reabilitarea a 25 de spitale judetene si a 110 spitale municipale si orasenesti, precum si deschiderea catre mai multe tipuri de asigurari de sanatate, dupa modelul Pilonului 2 si 3 de pensii. De asemenea, se doreste elaborarea unei noi legi a sanatatii, reorganizarea Ministerului Sanatatii, reorganizarea si eficientizarea directiilor de sanatate publica si, ulterior, a tuturor institutiilor din domeniul sanitar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )