Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

B1 B1,
SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte. continuă pe B1

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Cum a devenit un fond american cel mai mare creditor al Ucrainei

Fondul american Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, dupa ce a acumulat titluri de stat cu o valoare nominala de 5 miliarde dolari, adoca 20% din obligatiunile guvernamentale ucrainiene aflate in circulatie pe plan extern,.

SUA vor deveni primul producator mondial de petrol in 2015

Statele Unite vor deveni primul producator mondial de petrol in 2015, dar nu isi vor mentine aceasta pozitie decat aproximativ zece ani, a afirmat marti Agentia Internationala de Energie AIE), citata de AFP.

Biserica Mormona va deveni cel mai mare proprietar de terenuri din statul Florida

Biserica Mormona din Statele Unite ale Americii este pe cale de a deveni proprietarul privat cu cea mai mare intindere de teren din statul Florida. Institutia religioasa si-a asigurat semnarea unui contract de cumparare a peste 1. 500 de kilometri patrati. Acest teren se va adauga la cei 1. 174 de kilometri patrati pe care ii are in prezent Biserica.

Noua studenti au primit cazare gratuita in cel mai mare campus privat din Bucuresti

Cel mai mare campus privat din Romania, West Gate Studios WGS), a acordat noua burse in valoare totala de aproximativ 10. 000 de euro, care constau in asigurarea de locuri de cazare gratuita in perioada octombrie 2013-octombrie 2014.

BabyBoom, cel mai mare targ dedicat prichindeilor continua si maine

Jocuri inedite, spectacole si multe premii. De asta au avut parte astazi doamnele si prichindeii lor la BabyBoom. Pe langa distractii, parintii prezenti la targ au gasit si cele mai noi accesorii pentru.

Cel mai puternic om din industria aurului se va retrage anul viitor

Omul de afaceri Peter Munk, fondator si presedinte al Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu are de gand sa candideze anul viitor pentru un nou mandat la conducerea companiei, au declarat pentru Wall Street Journal surse.

Asistenta sociala va avea in 2014 un buget de cheltuieli de trei ori mai mare decat Sanatatea si Educatia

Asistenta sociala, Sanatatea, Transporturile si Educatia sunt domeniile care vor avea in 2014 cel mai mare volum de cheltuieli bugetare, incluzand nu doar bugetul ministerelor de resort, ci si alocarile din partea primarilor. in acelasi timp, domenii precum Agricultura, Apararea si Mediul sunt in coada acestui clasament.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )