Libnet.ro
UNICEF

16:00

SUA vor regreta mai mult ca oricnd daca abandoneaza acordul nuclear, avertizeaza presedintele Iranului

Hotnews Hotnews,
 SUA vor regreta mai mult ca oricnd daca abandoneaza acordul nuclear, avertizeaza presedintele Iranului

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a avertizat duminica SUA ca vor regreta mai mult ca oricand daca decid sa iasa din acordul international privind programul nuclear iranian, asa cum a amenintat presedintele american Donald Trump, relateaza AFP si Reuters, citate deAgerpres. continuă pe Hotnews

Dica: Antrenorul celor de la CFR ar trebui sa ne respecte mai mult

Nicolae Dica, tehnicianul echipei FCSB, este de parere ca omologul sau de la CFR Cluj, Dan Petrescu, ar trebui sa arate mai mult respect pentru formatia ros-albastra.

Trump spune ca atentatele de la Paris ar fi facut mai putini morti daca victimele ar fi fost inarmate

Presedintele american Donald Trump a aparat vineri dreptul de a purta arma, afirmand ca atentatele de la 13 noiembrie 2015 de la Paris ar fi facut mai putini morti daca victimele ar fi fost inarmate, relateaza AFP, potrivit Agerpres .

Corina Chiorean, g7: Retailul se transforma tot mai mult in loc de testare, experimentare si interactiune cu produse noi

2017 a inseamnat pentru g7 afaceri de aproximativ 8 milioane de euro si proiecte din ce in ce mai diferite fata de anii anteriori, pornind de la schimbarile ce au loc in comportamentul de consum pe care brandurile mizeaza. Retailul se transforma.

Cum poti avea mai mult succes alegand hainele potrivite?

Hainele potrivite te pot ajuta sa patrunzi in anumite cercuri sociale? Acest lucru este adevarat avand in vedere faptul ca in ziua de azi inca se mai tine cont de codul vestimentar, de tinuta corecta, mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )