Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sub presiune, Donald Trump promite vesti bune despre soarta planului de relansare a economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sub presiune, Donald Trump promite vesti bune despre soarta planului de relansare a economiei

Presedintele Donald Trump a promis ieri vesti bune despre noul pachet de stimulare a economiei in valoare de de 900 de miliarde de dolari, aprobat luni de Congres, dar pe care a refuzat sa il ratifice pana acum, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Umilinta maxima pentru Donald Trump. Anuntul americanilor este halucinant, ce ii face Melania

Umilinta maxima pentru Donald Trump. Anuntul americanilor este halucinant, dupa ce s-a aflat ce ii face Melania Trump. Ce se intampla in fostul cuplu prezidential, cititi in articolul de mai jos. Americanii il dau ca si divortat pe Donald Trump de Melania dupa ce vor pleca de la Casa Alba. Ce masuri si-a luat fosta .

SUA: Presedintele Donald Trump a ratificat proiectul de lege privind noul plan de relansare economica

Presedintele in exercitiu Donald Trump a semnat in cele din urma duminica seara, dupa mai multe zile de amanare, proiectul de lege privind noul plan de relansare economica in valoare de 900 de miliarde de dolari, adoptat luni de Congresul american, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Totodata, Donald Trump a semnat si legea bugetului guvernului federal, in valoare de 1. 4 trilioane de dolari, prin care se evita inchiderea serviciilor publice - shutdown - incepand de marti.

Presedintele Donald Trump a ratificat proiectul de lege privind noul plan de relansare economica

Presedintele in exercitiu Donald Trump a semnat in cele din urma duminica seara, dupa mai multe zile de amanare, proiectul de lege privind noul plan de relansare economica in valoare de 900 de miliarde de dolari, adoptat luni de Congresul american, informeaza AFP.

Nedreptatea comisa Melaniei Trump in 4 ani la Casa Alba. Donald Trump nu a mai rabdat si a rabufnit

Desi, oficial, Donald Trump a pierdut functia de cel mai puternic om din lume, de-abia de-acum in colo incepeshow-ul. Recentele dezvaluiri de la Casa Alba ni-l scot in fata pe Donald Trump ca fiind foarte nemultumit. Daca ar fi sa ne luam dupa afirmatiile sale, am putea sa-i dam crezare. Sau e doar gelozie si .

Vesti proaste despre starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici, infectat cu COVID-19. Plamanii ii sunt afectati aproape integral!

Sunt vesti tot mai proaste despre starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici. Fostul candidat la prezidentiale, care este infectat cu COVID, are plamanii afectati aproape integral. Potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )