Libnet.ro
UNICEF

22:15

Subiectele zilei: Cati bani vor primi, de fapt, medicii in mana dupa majorarea salariala; Afacerea KPMG Romania - sub controlul unor offshore-uri din Cipru cu iesire spre Insulele Cayman; Cel mai mare scandal sexual din istoria sportului: clujeanul Bela

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cati bani vor primi, de fapt, medicii in mana dupa majorarea salariala; Afacerea KPMG Romania - sub controlul unor offshore-uri din Cipru cu iesire spre Insulele Cayman; Cel mai mare scandal sexual din istoria sportului: clujeanul Bela

Incalzirea pentru Untold: cea mai mare universitate din tara, 1. 500 de locuri in camine, scoate bani in 10 zile cat pentru o garsoniera. Cea mai mare universitate din tara dupa numarul de studenti, Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. 8 ofiteri pensionari de Armata si Politie, unii condamnati sau retrogradati, s-au angajat la Piete in Primaria Sectorului 4! Cum au cumparat cei de la PS4 casute de 400 de euro bucata pe care au platit 2. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Cati bani vor primi, de fapt, medicii in mana dupa majorarea salariala

Desi se vehicula ideea ca un medic primar cu cea mai inalta gradatie va primi 15. 000 de lei salariu incepand cu luna martie, acesta va ramane in buzunar, dupa plata contributiilor sociale, cu 9. 100 de lei.

Cati bani vor primi fotbalistii de la Hermannstadt, pentru ca au surclasat FCSB in Cupa Romaniei

Hermannstadt a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Romaniei, eliminand FCSB cu un scor categoric, 3-0.

Cati bani vor fi cheltuiti pentru asfaltarea celor 1.200 de kilometri de drumuri si de unde vor fi luati acestia

Programul Drumuri bune pentru Moldova, anuntat recent de catre liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, care prevede reabilitarea a circa 1. 200 de kilometri de drumuri din satele Republicii Moldova, va costa circa 1. 6 miliarde de lei. Anuntul a fost facut de catre Ministerul Economiei printr-un comunicat de presa.

S-a aflat! De cati bani ai nevoie pentru a fi fericit

Se spune ca banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. Un grup de cercetatori de la Purdue University a dorit sa vada de cati bani este nevoie pentru a fi multumit si linistit. Acestia au venit cu o.

Subiectele zilei:Ceasul rusinii: domnule profesor, Justitia nu trebuie sa fie buna sau rea, Justitia trebuie sa fie;Romanul de Nobel alungat din tara pentru ca a indraznit sa-i critice sistemul medical: Bolile morale ne macina;Cinci momente in care Consi

Romanul de Nobel alungat din tara pentru ca a indraznit sa-i critice sistemul medical: Bolile morale ne macina. Am fost fortat sa lucrez printre straini pentru ca nu m-au vrut carmuitorii romanilor mei, scria Levaditi, in autobiografia sa. Romania lauda reformele lui Plahotniuc si promite bani Moldovei din buzunarul UE. Viorica Dancila l-a asigurat pe omologul sau moldovean ca indiferent de framantarile politice de la Bucuresti, Romania ramane cel mai consecvent sustinator al Moldovei.

Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu cei care vor primi bonuri de masa

Anunt important pentru angajatii din Romania. Acestiavor primi bonuri de masa mai mari. Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata. Valoarea bonurilor de masa a crescut din nou,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )