Libnet.ro
UNICEF

23:15

Subiectele zilei: Cei mai multi copii care cresc in alte tari din UE sunt romani; Au fost identificate minorele prinse la furat si umilite de niste vanzatoare. Ambele au situatii familiale complicate

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cei mai multi copii care cresc in alte tari din UE sunt romani; Au fost identificate minorele prinse la furat si umilite de niste vanzatoare. Ambele au situatii familiale complicate

Sportivi romani dopati. Consecintele unei crize de PR aproape negestionate. Sportivi romani dopati este un alt scandal ce zguduie opinia publica la inceput de 2020. De ce baga spitalele sub pres culpa medicala? Explicatiile sefului Agentiei pentru managementul calitatii in sanatate. Vasile Cepoi: Cazul de la Floreasca reflecta. continuă pe Hotnews

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Cei mai multi copii care cresc in alte tari din UE sunt din Romania

In Uniunea Europeana, in jur de 6,9 milioane de copii traiesc in alta tara decat cea a carei cetatenie o detin. Romania conduce lista tarilor de origine a persoanelor sub 20 de ani care locuiesc in alte state ale UE.

Romania are cei mai multi copii care cresc in alta tara decat cea de origine

Aproape 600. 000 de copii romani locuiesc in alta tara decat cea de origine, ceea ce plaseaza Romania pe primul loc intre statele UE ca numar al copiilor emigrati, arata un studiu al Centrului de cunostinte pentru migratie si demografie al Comisiei Europene, citat initial de Deutsche Welle.

Cum a reusit o romanca sa nasca 20 de copii pana la varsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai multi copii din Romania

Georgiana Vacaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a casatorit, iar ceilalti 19 locuiesc cu parintii.

eJobs: Trei domenii pe care au aplicat online cei mai multi candidati in 2019

Anul 2019 a fost unul efervescent pentru piata muncii, iar acest lucru se vede si din activitatea candidatilor. In 2019, numarul de aplicari pentru un loc de munca a crescut , iar anunturile care au adunat cele mai multe aplicari de la candidatii.

Care sunt federatiile care primesc cei mai multi bani de la MTS in anul olimpic 2020

Federatiile de canotaj, handbal si atletism primesc cele mai mari finantari in anul olimpic 2020 de la Ministerul Tineretului si Sportului dintre cele 63 de structuri sportive eligibile, conform repartizarii anuntate, luni, de ministrul Ionut Stroe intr-o conferinta de presa.

Subiectele zilei: 10 situatii abuzive in care ai fost pus la munca in Romania si n-ai stiut sa te aperi; Primaria Sectorului 5 cheltuie 280.000 de euro pentru concerte, fasole si carnati de Mica Unire; Moartea Cristinei Topescu si epidemia de singuratate

Topul celor mai avuti medici de familie ieseni. Castiga mai bine decat directorii de spitale. Cosmarul capitanului roman gasit cu 10 tone de hasis la bord dupa ce marinarii l-au luat prizonier: Am taiat o sticla de plastic in jumatate ca sa am cum manca.

Mai multi ELEVI din Arad au ajuns de urgenta la SPITAL dupa ce in clase s-a facut DERATIZARE

Mai multi elevi aradeni au ajuns la spital, luni, dupa o deratizare care s-a facut in salile de cursuri. Sapte copii de la clasele de gimnaziu ale Liceului Teoretic Adam Muller Guttenbrunn au ajuns la UPU.

5Gang: un altfel de Craciun, filmul romanesc cu cei mai multi spectatori din ultimii 24 de ani

Comedia 5Gang: Un altfel de Craciun, debutul regizoral al vloggerului Matei Dima aka BRomania, a batut toate recordurile de spectatori inregistrate pana in prezent de un film romanesc in ultimii 24 de ani.

Mai multi bucatari cu stele Michelin vor ca acestea sa le fie retrase

Mai multi bucatari cer retragerea stelelor Michelin pe care le-au obtinut, invocand faptul ca presiunea este prea mare, conform CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )