Libnet.ro
UNICEF

10:15

Subiectele zilei: Cel mai cautat oras din Romania. Este sigur, eficient, iar incalzirea se face cu apa termala; Mama afacerilor KPMG in Romania si Moldova, implicata in reteaua de evaziune din Insula Man; Firma lui Lupescu a tiparit programul subtire al

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cel mai cautat oras din Romania. Este sigur, eficient, iar incalzirea se face cu apa termala; Mama afacerilor KPMG in Romania si Moldova, implicata in reteaua de evaziune din Insula Man; Firma lui Lupescu a tiparit programul subtire al

Sa pleci din Romania. Plecarea din tara a devenit o figura intr-un discurs. Cum si-a tasat un iesean pamantul cu o bomba timp de 40 de ani. Poveste demna de un scenariu de Kusturica: doi batrani, doua proiectile vechi si o tragedie. Doua persoane de varsta a treia au fost. continuă pe Hotnews

Rata inflatiei, la cel mai ridicat nivel din iunie 2013. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat in februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fo.

Rata anuala a inflatiei a urcat luna trecuta la 4,72%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna februarie la 4,72%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 5,98% fata de ianuarie, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

ZIUA SFANTULUI PATRICK. Cine a fost Patrick, cel mai iubit sfant din Irlanda

Sfantul Patrick este cel mai iubit si cel mai cunoscut sfant al Irlandei. Sfantul Patrick, luminatorul Irlandei, s-a nascut in jurul anului 381 d. Hr. , intr-un sat numit Bannaven Taberniae.

Subiectele zilei: Inginerii, despre tramvaiul suspendat al lui Firea: O utopie, nu este realizabil; Expert american: Trump e cel mai instabil presedinte din istoria moderna a SUA; Tara care a construit 23 de km de autostrada pe zi

Cazuri dubioase de sin)ucidere in Marea Britanie. Dupa otravirea unui fost agent rus in Marea Britanie. Un fost deputat moldovean a primit 14 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Rusiei. Fostul deputat democrat.

Cum vrea un oras din Romania cu probleme de poluare a aerului sa atraga turisti

Strategia de Turism a Municipiului Iasi si a Zonei Metropolitane Iasi se afla in dezbatere publica, pana la finalul acestei saptamani. Conform autorilor strategiei, turismul este o miza puternica,.

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,6, cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 157 kilometri.

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,4 - cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 137 kilometri.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,03%, cel mai mic nivel din ultimele cinci saptamani

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut astazi la 2,03%, fata de 2,05% - valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Doliu in handbalul romanesc: O fosta jucatoare a celor mai mari cluburi din Romania a murit la doar 32 de ani (FOTO)

Handbalul romanesc este in doliu! Alexandra Roua, fosta handbalista de la Oltchim Rm. Valcea, Muresul Tg. Mures si HCM Baia Mare, a murit la doar 32 de ani dupa o lupta cu o boala necrutatoare. Aceasta.

Oras din Romania, invidiat de mai multi primari din tara. Colegii nostri din Primarie vin si sambata la serviciu

O delegatie a administratiei publice locale din Ploiesti a programat o vizita de documentare in Oradea, municipiul clasat pe primul loc al celor mai eficiente administratii din Romania de catre UrbanizeHub. Vizita de lucru in Bihor vine la dorinta primarului municipiului Ploiesti, Adrian Dobre, care a fost fascinat de felul in care s-a dezvoltat Oradea in ultimii zece ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )