Libnet.ro
UNICEF

00:07

Subiectele zilei: Cine sunt politicienii care au facilitat investitiile Rusiei in Romania, din ultimii 30 de ani; Ambasadorul Romaniei care a votat impotriva lui Kovesi, recompensat de PSD cu functia de comisar european. Ce portofoliu si-ar dori;

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cine sunt politicienii care au facilitat investitiile Rusiei in Romania, din ultimii 30 de ani; Ambasadorul Romaniei care a votat impotriva lui Kovesi, recompensat de PSD cu functia de comisar european. Ce portofoliu si-ar dori;

Medicul Vasi Radulescu: Anatomia va poate demonstra oricand cat de profund va inselati, draga parinte plin de pseudostiinta. O analiza a declaratiilor preotului Raduca despre sex si viol. DW: Fratia jafurilor si Pripiatul PSD. Nu ar trebui sa fie nici o surpriza ca PSD nu poate mai mult decat Viorica Dancila in cursa pentru Presedintie. Rezerva de cadre a partidului e goala. continuă pe Hotnews

Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul

Doua femei imbracate in haine de maicute au aruncat un barbat pe sinele de tren. Incidentul socant s-a petrecut in gara din Vaslui. Cele doua au agresat si alte persoane in ultimele zile. Politistii le ancheteaza. Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren, in gara din Vaslui Doua femei, mama si .

Cine sunt politicienii care au facilitat investitiile Rusiei in Romania, din ultimii 30 de ani

Romania continua sa prezinte interes pentru investitorii rusi, atat din punct de vedere economic, cat si al tranzitului mai usor catre alte state ale Uniunii Europene.

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Subiectele zilei: Un cunoscut chirurg se preda: Cine refuza aderarea la o gasca, ramane pe dinafara; Romanii saraci care-l infrunta pe vicepremierul Italiei; Iata cum sa sufli Primariei chiar de sub nas un teren central. Minciuna de 2.000 mp langa UTI

Starea deplorabila a taberelor cautate chiar si de straini acum 30 de ani: Dezastru! Desi suntem in plina de vara, taberele scolare de stat, candva o solutie pentru parinti, nu mai. Povestea romanului arestat de 5 ani in China: a studiat sa fie preot, dar a ajuns intr-o retea de firme-fantoma. Cinci romani sunt inchisi in prezent in China. Clujeanul Marius Balo sta intr-o inchisoare.

Subiectele zilei: Cum vor ajunge timisorenii la mare in Muntenegru in doar cinci ore; Unul dintre administratorii Casei Poporului a spus foarte clar: in gradina mea, fac ce vreau; Autobuzele fara sofer nu mai circula la Viena, dupa ce un pieton a fost ac

Cazul ireal al rulotei doldora de armament aduse ca prin branza din SUA pana la Vaslui. Florinel Olaru, alias Noble Nathaniel Florin, dupa cum este cunoscut de autoritatile americane, a fost condamnat la 2 ani. Pandele pentru Rosia Today: Dumnezeu si Braul Maicii Domnului sunt cu noi si vom ajunge negresit la Cotroceni. Lucrurile par a se limpezi in familia lui Florentin Pandele.

Subiectele zilei: Delta Siretului, paradisul turistic devenit alternativa perfecta la Delta Dunarii; Strigatul de disperare al tatalui unui junior roman talentat la tenis: imi duc copilul sa joace pentru alta tara!

De ce o ataca Dancila pe Firea. Firea este exponenta unei grupari cu oarecare soliditate in PSD, dar care nu. Cum se antreneaza un soldat din trupele speciale din Romania: Nu-ti mai simti corpul. Doar 18 militari romani din 144 au reusit sa treaca testele finale, iar azi.

Sinteza Zilei. Cine va fi candidatul coalitiei la alegerile prezidentiale

Mihai Gadea va prezinta in aceasta seara la Sinteza Zilei un nou episod desprins din povestea Sorinei, fetita luata cu forta din familia in care a crescut. Andreea, cea care o numeste pe Sorina.

Alerta in Baia Mare. Pesti Piranha, gasiti intr-un lac: Sunt turisti care fac baie. Pestele e recunoscut pentru ferocitatea sa

Un peste Piranha a fost prins in apele barajului Firiza din Baia Mare. Cei care au fost la pescuit in acest sfarsit de saptamana, zona Firiza-Baraj din Baia Mare, au avut parte de surprize in ceea ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )