Libnet.ro
UNICEF

08:30

Stiai? Prima femeie din lume care a facut operatii pe creier a fost o romanca

Antena3 Antena3,
Stiai? Prima femeie din lume care a facut operatii pe creier a fost o romanca

In 1944, Sofia Ogrezeanu e studenta in anul V la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Are 24 de ani si nu se poate lauda cu prea multe, atat doar ca, spre deosebire de alte colege de generatie, a avut parte de. continuă pe Antena3

Lionell Messi, cel mai bun jucator de fotbal din lume: de cate ori a reusit performanta

Lionel Messi este considerat de mult timp ca fiind cel mai bun jucator de fotbal din lume, dar decernarea recenta a Balonului de Aur i-a reconfirmat abilitatile de fotbalist. Pentru cativa ani, jucatorii brazilieni si spanioli au fost considerati de referinta in sportul rege. Argentinianul Messi se pare insa ca merge pe urmele lui Maradona .

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminat in culorile tricolorului duminica seara, marcand astfel Ziua Nationala a Romaniei. Turistii, printre care si romani, s-au.

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Bloomberg: Cine sunt cei mai pregatiti elevi din lume, conform testelor PISA din 2018

Elevii dintr-o tara si-au surclasat omologii din toate celelalte la testele de lectura, matematica si stiinte, evidentiind o resursa de viitoare crestere economica si eforturile care sunt necesare in tarile avansate pentru a tine pasul. Studiul trianual al OECD despre nivelul de cunostinte scolare din toata lumea a aratat ca ei au avut performante excelente la stiinte si matematica, chiar daca venitul pe familie din tara lor este sub media celorlalte tari.

Cei mai inalti barbati si cele mai inalte femei din lume, care au trait sau care mai sunt inca in viata

Cele mai inalte persoane care au trait in lume au avut inaltimi semnificative, mult peste 2 metri, atat in cea ce priveste categoria barbatilor, cat si a femeilor.

Era cel mai bun din lume, dar o inteligenta artificiala l-a convins sa renunte: Nu sunt in varf

Tot mai multe jocuri ajung sa fie dominate de algoritmi de inteligenta artificiala, iar unii campioni care si-au dedicat intreaga viata unui joc nu sunt foarte incantati de respectivul.

BURSELE DIN LUME Curs mixt pe pietele europene

Bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii analizand propunerile SUA pentru noi taxe vamale pe importurile franceze. Amintim ca, luni, administratia Trump a amenintat ca va impune tarife vamale suplimentare, ajungand pana la 100%, pe produse franceze in valoare de 2,4 miliarde de dolari, ca raspuns la introducerea in Franta a unei taxe pe veniturile realizate de gigantii americani din domeniul Internetului.

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )