Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectiv. Ce ii spunea Omar Hayssam procurorului de caz, despre Vasile Blaga

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Ce ii spunea Omar Hayssam procurorului de caz, despre Vasile Blaga

Procurorul Ciprian Nastasiu, care s-a ocupat de cazul Omar Hayssam, a scris si a inregistrat a discutie cu sirianul, in care acesta ii vorbeste despre Vasile Blaga. Informatia a fost prezentata in editia de. continuă pe Antena3

Dosarul lui Omar Hayssam a fost amanat pentru septembrie. Vezi de ce.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat joi, pentru 30 septembrie, discutiile in dosarul Foresta Nehoiu, care se rejudeca pe latura civila, instanta stabilind un nou termen intrucat Omar Hayssam nu a fost citat, informeaza Mediafax. Dosarul Foresta Nehoiu, in care Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de catre instanta suprema, in iunie 2010, la trei ani de inchisoare, se rejudeca doar pe latura civila. La termenul de joi al dosarului, magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat judecarea din .

Dosarul Foresta Nehoiu: Omar Hayssam, asteptat la Curtea de Apel Bucuresti la sfarsitul lui septembrie

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a amanat joi, pentru sfarsitul lunii septembrie, termenul din dosarul Foresta Nehoiu, in care este judecat si teroristul sirian Omar Hayssam.

O celula pentru Omar Hayssam. Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor

Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor. Omar Hayssam si-ar putea petrece urmatorii 20 de ani intr-o celula, in regim de maxima siguranta. Supravegheat in permanenta, va.

Tribunalul Bucuresti a motivat arestarea lui Omar Hayssam: Sirianul putea sa infuenteze inculpatii

Tribunalul Bucuresti a motivat arestarea sirianului Omar Hayssam in dosarul Foresta Nehoiu. Magistratii precizeaza ca acesta putea sa influenteze inculpatii implicati in dosarul de inselaciune si delapidare.

Tribunalul Bucuresti a motivat arestarea lui Omar Hayssam: Sirianul putea sa influenteze inculpatii in dosarul in care este acuzat de delapidare

Tribunalul Bucuresti a motivat arestarea sirianului Omar Hayssam in dosarul Foresta Nehoiu. Magistratii precizeaza ca acesta putea sa influenteze inculpatii implicati in dosarul de inselaciune si delapidare.

Dosarul Foresta Nehoiu: Omar Hayssam, asteptat pe 30 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a amanat joi, pentru 30 septembrie, discutiile in dosarul Foresta Nehoiu, care se rejudeca pe latura civila. Instanta a stabilit un nou termen pentru ca Omar Hayssam nu a fost citat.

O gafa judecatoreasca amana procesul lui Omar Hayssam pentru dezastrul de la Foresta Nehoiu

Omar Hayssam trebuia sa ajunga din nou, joi, in fata judecatorilor, Curtea de Apel Bucuresti analizand, pe parte civila, prejudiciul adus de sirian societatii Foresta Nehoiu. Procesul a fost, insa, amanat, pentru 30 septembrie, din cauza unei gafe a instantei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )