Libnet.ro
UNICEF

06:16

Subsecretarul din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august rupe tacerea: E foarte dificil sa vad cum sunt redus la statutul de sofer al cuiva

Antena3 Antena3,
Subsecretarul din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august rupe tacerea: E foarte dificil sa vad cum sunt redus la statutul de sofer al cuiva

Subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, cel despre care s-a vehiculat ca ar fi tinut permanent legatura cu Liviu Dragnea si cu liderii huliganilor in timpul protestelor din 10 august 2018, din. continuă pe Antena3

Fostul subsecretar de stat din MAI Valeriu Mihai, cu rol in evenimentele din 10 august 2018, reproseaza presei ca l-a redus la statutul de sofer al cuiva

Fostul subsecretar de stat din Ministerul de Interne Valeriu Mihai, cel de la care, potrivit surselor HotNews. ro, ar fi ajuns la Liviu Dragnea informatiile despre ceea ce se intampla in 10 august 2018, a transmis presei un punct de vedere in care nu face nicio referire la prezenta sa in Piata Victoriei, insa reproseaza ca a fost redus la statutul de sofer al cuiva, dupa 24 ani de munca si pregatire profesionala continua.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

Judecatoarea din Mures care a fost gasita plina de sange pe un camp a murit

Judecatoarea in varsta de 38 de ani, din Mures, care a fost gasita cu gatul taiat pe un camp a murit noaptea trecuta. Femeia a fost gasita pe 5 noiembrie, pe raza localitatii Sarateni, cu gatul.

BLACK FRIDAY 2019 |VEZI LISTA cu toate MAGAZINELE DIN ROMANIA care vor avea REDUCERI URIASE DE BLACK FRIDAY!

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . Mai sunt cateva ore pana cand magazinele online si nu numai vor avea.

Totul despre disparitia misterioasa din Maramures care le da batai de cap anchetatorilor - VIDEO

O disparitie misterioasa in Maramures le da batai de cap anchetatorilor. Un barbat care lucra la ambulanta este cautat de mai bine de un an. Plecase de acasa impreuna cu doi indivizi, iar la o distanta de.

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu.

Primul oras din Romania care a interzis tacamurile si farfuriile din plastic

Paharele, farfuriile si tacamurile din plastic vor fi interzise pe viitor la toate evenimentele publice din Sfantu Gheorghe, primul dintre acestea fiind Targul de Craciun, a declarat viceprimarul Toth Birtan.

inauntrul Palatelor oamenilor: statiile de metrou din Moscova care te fac sa te simti ca intr-un hotel luxos

A calatori cu metroul in Moscova este o adevarata poveste datorita statiilor care arata ca niste adevarate palate. Statiile au fost construite in acest stil pentru a fi un instrument de propaganda in timpul Uniunii Sovietice, scrie CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )