Libnet.ro
UNICEF

06:00

Totul despre disparitia misterioasa din Maramures care le da batai de cap anchetatorilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Totul despre disparitia misterioasa din Maramures care le da batai de cap anchetatorilor - VIDEO

O disparitie misterioasa in Maramures le da batai de cap anchetatorilor. Un barbat care lucra la ambulanta este cautat de mai bine de un an. Plecase de acasa impreuna cu doi indivizi, iar la o distanta de. continuă pe Antena3

Presa straina despre alegerile prezidentiale din Romania. Ce scrie The Guardian despre Klaus Iohannis

Duminica, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidentiale. Interesul mare aratat de romanii din diaspora pentru acest scrutin a atras si atentia presei internationale. The Guardian dedica un articol candidatului care are cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea: Klaus Iohannis. Romanii din tara si din strainatate sunt chemati duminica, .

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2019. Care sunt sportivele din Romania care au prins Top 100 WTA

Simona Halep va termina anul 2019 pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 5. 462 de puncte, peste Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 5. 191 de puncte. in top 100 se mai afla in acest moment doar doua sportive romance: Sorana Carstea locul 74, cu 822 .

Cod Rutier 2019. Greseala din trafic care ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Politistii nu trec cu vederea acest detaliu

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie si prevede pedepse usturatoare. O greseala din trafic ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Cod Rutier 2019. Un an fara permisul auto pentru o greseala din trafic Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa .

Totul despre derby-ului sezonului in Premier League: Liverpool - Manchester City

Anfield Road gazduieste cel mai asteptat meci de pana acum in Premier League, partida dintre echipele care s-au luptat pentru titlu sezonul trecut. Partida incepe la 18:30.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident inedit la o sectie de votare din Maramures. S-a dus la vot, dar a uitat un mic detaliu

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ.

Laurentiu a aflat detalii incredibile despre o adolescenta din clasa a VIII-a si a decis sa le foloseasca pentru a o santaja. Ce a urmat e tulburator

Laurentiu a aflat detalii incredibile despre o adolescenta din clasa a VIII-a si a decis sa le foloseasca pentru a o santaja. Ce a urmat este de-a dreptul socant. Barbatul din Pitesti, in.

inauntrul Palatelor oamenilor: statiile de metrou din Moscova care te fac sa te simti ca intr-un hotel luxos

A calatori cu metroul in Moscova este o adevarata poveste datorita statiilor care arata ca niste adevarate palate. Statiile au fost construite in acest stil pentru a fi un instrument de propaganda in timpul Uniunii Sovietice, scrie CNN.

Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Masini second hand din Germania exista deja pe OLX. Doar ca acum vine partea mai buna: compania vrea sa le faca ceva mai de incredere. Astfel, a facut o achizitie importanta, care se va.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un roman din Siberia, care a vrut sa voteze prin corespondenta?

Marius Giura se afla in Siberia, insa de loc este din Alba. Daca in anii precedenti astrabatut 10. 000 de kilometri pentru a putea vota, acum barbatul care.

Clotilde Armand semnaleaza cazuri de romani din diaspora care au trimis votul la Consulatul din Bonn si acum sunt informati ca votul nu este valabil, deoarece a fost trimis prea tarziu

Clotilde Armand USR) semnaleaza ca un roman din Germania i-a transmis ca exista mai multe cazuri de voturi prin corespondenta trimise la Consulatul Romaniei din Bonn iar votantii ar fi primit raspunsul ca votul lor nu ar fi valabil, deoarece a ajuns prea tarziu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )