Libnet.ro
UNICEF

10:00

Suceava: Trupul unui barbat disparut anul trecut a fost gasit ntr-un beci. Suspectul este deja n arest pentru tlharie

Hotnews Hotnews,
 Suceava: Trupul unui barbat disparut anul trecut a fost gasit ntr-un beci. Suspectul este deja n arest pentru tlharie

Cadavrul unui barbat ucis in toamna anului trecut a fost gasit de politisti intr-un beci dintr-o locuinta din judetul Suceava, suspectat de comiterea faptei fiind chiar prietenul victimei, un barbat de 30 de ani, aflat in arest pentru talharie. Procurorii urmeaza sa afle cum s-a produs omorul, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Caz socant. Cadavrul unui barbat ucis anul trecut a fost gasit intr-un beci din Suceava

Cadavrul unui barbat ucis in toamna anului trecut a fost gasit de politisti intr-un beci dintr-o locuinta din judetul Suceava. Prietenul victimei, un barbat de 30 de ani, este suspectat de comiterea.

BABEL F.A.S.T 2018. Aceeasi tema ca si anul trecut. Gestul este forma si energie

Teatrul Tony Bulandra Targoviste organizeaza in perioada 4 10 iunie a VIII-a editie aFestivalului Artelor Spectacolului Targoviste, Babel F. Tema propusa pentru anul acesta este gestul, la fel ca si anul trecut.

Cazul unui barbat ucis ar putea fi redeschis, dupa ce familia a vazut ceva suspect pe imagini

Familia unui barbat omorat intr-un club din judetul Constanta le cere anchetatorilor sa reanalizeze dosarul unei crime, dupa ce a vizionat imaginile care suprind scena sangeroasa.

Amenda de circulatie data pentru anul 20.158 unui barbat aflat la serviciu. Are munca de birou

Politistii au ajutat un ploiestean sa gaseasca o bucla a timpului. Mai exact a fost pedepsit pentru o greseala pe care a facut-o in trafic in anul 20. Da! Ati citit bine! Dupa spusele politistilor .

Faze tari: Reactia unui barbat cnd si gaseste sotia sarutndu-se cu un tnar n fata unui club; Metoda inedita a unui bistritean sa-si apere taxiul de hoti; A facut sex cu 2000 de barbati, dar le-a ascuns un detaliu. De ce le-as spune?

Un barbat a trait cu un os de pui infipt in plaman timp de un an de zile. Un barbat de 53 de ani din India a fost tratat timp de sase luni de pneumonie si infectii respiratorii, insa prin intermediul bronhoscopiei medicii au descoperit ca. Tanarul care a stabilit un nou record mondial la cubul Rubik. Feliks Zemdegs 22 de ani), insa, originar din Australia, a dat gata un cub Rubik in cadrul campionatului Cube For Cambodia 2018, in doar.

Anul trecut, peste 280.000 de romni doreau sa lucreze. Numai ca, fie nu cautau de lucru, fie nu erau disponibili sa nceapa lucrul

In anul 2017, 207. 000 de romani cu program partial d emunca doreau si erau disponibile sa lucreze mai multe ore decat in prezent, fiind considerate persoane subocupate. , se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica, difuzat luni. Aceasta categorie de persoane a reprezentat 2,3% din populatia activa, 2,4% din populatia ocupata si 30,3% din numarul total al persoanelor care lucrau cu program de lucru partial. Fata de anul precedent, numarul persoanelor subocupate a scazut cu 5.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )