Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

B1 B1,
Sucevean premiat de Victor Ponta dupa descoperirea celui mai mare tezaur de monede geto-dacice

Un sucevean a fost premiat vineri de Victor Ponta pentru ca a gasit, pe un deal din zona localitatii Cacica, cel mai mare tezaur de monede geto-dacice, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Paul Croitoru a primit o. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa datele PIB: Mergeam cu 130 km/h, acum cu100 km/h. Tinta de crestere ramane in picioare

Guvernul a transmis, dupa ce INS a anuntat ca produsul intrern brut a scazut fata de primul trimestru si cresterea anuala a coborat semnificativ, un comunicat in care compara datele strict cu anul trecut si arata astfel ca Romania continua cresterea.

Premierul Victor Ponta doreste ca Romania si Republica Moldova sa fie cat mai putin dependente de importul de gaze

Victor Ponta a declara ca Romania si Moldova trebuie sa fie cat mai putin dependente de importul de gaze. Primul ministru spera ca acest lucru se va intampla in trei-patru ani, dupa inceperea explorarilor E.

Victor Ponta, despre propunerile de ministri la Buget si Cultura: Ma gandesc sa ii fac o surpriza lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca va face pana la sfarsitul lunii august noi propuneri pentru functiile de ministri la Cultura si Buget, pe care presedintele Traian Basescu nu le mai poate respinge, astfel ca se gandeste sa ii faca acestuia o surpriza. Ponta a afirmat totodata, pe Aerodromul Tuzla, dupa ce a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor cu care companiile ExxonMobil si Petrom efectueaza foraje de explorare pentru zacamintele de gaze natural in zona romaneasca de ape adanci a Marii Negre, ca Romania si Republica Moldova trebuie sa fie peste 'trei-patru ani' cat mai putin dependente de importurile de gaze.

Cum se comenteaza pe Facebook postarea lui Victor Ponta privind cresterea economica: Victoras, tu lucrezi la Radio Erevan?/ Vorbe-n vant! Inca mai credeti in spiridusi?

Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca Romania continua cresterea economica, imediat dupa ce Institutul National de Statistica anuntase ca economia s-a contractat in trimestrul al doilea fata de trimestrul intai al anului, cu 1%. Reactiile comentatorilor la aceasta postare nu au intarziat sa apara, majoritatea utilizatorilor criticandu-l pe premier. Vezi in articol o sinteza a comentariilor.

Victor Ponta: Comisia Europeana a recomandat ca statul roman sa detina peste 51% din actiunile Portului Constanta. Primaria va primi mai multe actiuni

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca va dupa alegerile prezidentiale va fi pusa in practica decizia de a transfera catre autoritatea locala un nou pachet de actiuni la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, admitand insa ca recomandarea Comisiei Europene a fost ca statul sa detina peste 51% din actiuni.

Victor Ponta vrea ca Romania si Moldova sa fie cat mai putin dependente de importul de gaze

Victor Ponta sustine ca Romania si Moldova trebuie sa fie cat mai putin dependente de importul de gaze. Premierul spera ca acest lucru se va intampla in 3-4 ani, dupa inceperea explorarilor ExxonMobil si Petrom in Marea Neagra.

Victor Ponta: Primaria Constanta va primi noi actiuni la Port dupa alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca Primaria Constanta va primi noi actiuni la Port dupa alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax. intrebat despre transferul de actiuni de la Portul Constanta la.

Cum interpreteaza Victor Ponta raportul INS privind scaderea PIB: Datele oficiale confirma vestea buna - Romania continua cresterea economica

Premierul Victor Ponta sustine pe contul sau de Facebook ca Romania continua cresterea economica, dupa ce Institutul National de Statistica a publicat date potrivit carora PIB a scazut cu 1% in.

Victor Ponta: Noile propuneri pentru Cultura si Buget, la sfarsitul lunii august

Primul ministru, Victor Ponta, a anuntat marti ca noile propuneri pentru Ministerul Culturii si cel al Bugetului vor fi facute la sfarsitul lunii august. Masura vine dupa ce presedintele Traian Basescu a.

FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta promite ajutor financiar pentru Nicula: Speram sa ajutam sa se continue lucrarile aici, ca si la alte locuri sfinte

Premierul Victor Ponta a venit, intr-o vizita privata, la Manastirea Nicula din judetul Cluj, cel mai mare centru de pelerinaj ortodox din Transilvania. Acesta a venit impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu. Prim-ministrul a fost intampinat de Mitropolitul Clujului si de ministrii Transporturilor, Ioan Rus, si pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )