Libnet.ro
UNICEF

13:30

Suceveni fugiti din zona de carantina, prinsi la Aeroportul din Cluj. Sunt acuzati dezadarnicirea combaterii bolilor

Adevărul Adevărul,
Suceveni fugiti din zona de carantina, prinsi la Aeroportul din Cluj. Sunt acuzati dezadarnicirea combaterii bolilor

Trei dosare penale au fost deschise sambata, 11 aprilie, pe numele a treisuceveni care au fugit din zona de carantina si au fost prinsi la Aeroportul International din Cluj-Napoca. Acestia intentionau sa mearga in Germania la munca sezoniera. Ei sunt acuzati de zadarnicirea combaterii bolilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Haos la Aeroportul Cluj-Napoca. Mii de romani se inghesuie, in plina pandemie, la avioanele spre Germania

In plina pandemie, romanii se calca in picioare in fata Aeroportului International Cluj-Napoca pentru a ajunge mai repede sa se imbarce in charterele care ii vor duce in Germania, la munca. Imagini cu inghesuiala au fost suprinse joi, 9 aprilie.

Ludovic Orban a cerut demiterea managerului de la Aeroportul Cluj

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului transporturilor Lucian Bode sa foloseasca toate parghiile pentru a-l trage la raspundere pe directorul aeroportului Cluj. Orban a spus ca a solicitat si prefectului demararea procedurilor pentru tragerea la raspundere a managerului. Premierul a spus ca au mai existat pana acum doua tentative de schimbare a acestui manager, insa au fost oprite de instanta. Reamintim ca in plina pandemie de coronavirus, aproape 2. 000 de oameni s-au inghesuit joi in parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura.

VIDEO Cum isi paseaza autoritatile vina pentru inghesuiala de pe Aeroportul Cluj, in plina pandemie de COVID Prefect: O situatie nefericita, despre care nu am stiut Dosar penal deschis pentru zadarnicirea combaterii bolilor

In plina pandemie de coronavirus, aproape 2. 000 de oameni s-au inghesuit joi in parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura, iar autoritatile isi paseaza vina pentru situatie. Conducerea aeroportului spune ca era treaba Consiliului Judetean sa dezinfecteze parcarea, in timp ce CJ sustine ca nicio autoritate judeteana nu a stiut despre aceste zboruri si cere demisia directorului aeroportului. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a spus pentru HotNews. ro ca a fost o situatie nefericita si o deficienta de organizare pornita de la firma de recrutare, care ar fi gestionat totul si care acum este anchetata penal. Orban: Circa 80. 000 de persoane e posibil sa plece la munca in strainatate.

CORONAVIRUS. Aproximativ 1500 de romani pleaca de pe Aeroportul Cluj in Germania, la munci agricole (VIDEO)

Guvernul de la Berlin a relaxat restrictiile la granite pentru lucratorii din estul Europei, chiar daca pandemia de coronavirus este departe de a se fi incheiat, Prin urmare, joi, pe Aeroportul International din Cl.

Aprope 100 de oameni din Suceava, plecati pe aeroportul din Iasi pentru a merge la munca in strainatate

Aproape 100 de oameni din judetul Suceavaau plecat in aceasta dimneata din localitatea Casvana spre aeroportul din Iasi.

Seceta si Covid-19 afecteaza industria alimentara. Agricultorii din zona Moldovei sunt disperati

Productia de cereale din acest an este in pericol. Dupa inghetul din martie, seceta extrema a compromis culturile insamantate in toamna grau, orz si rapita, dar si pe cele de primavara lucerna, mazare sau ovaz. Cea mai grea situatie se inregistreaza in Moldova si o parte din Baragan si Dobrogea. Mai multe asociatii agricole cer autoritatilor declararea starii de calamitate din cauza secete.

Locuitorii din zona de nord a Capitalei, dar si cei din sectorul 6 reclama ca aerul este irespirabil

ACTUALIZARE - Primarul General Gabriela Firea solicita interventia CSAT in problema poluarii din Capitala. Se intampla ceva necurat si Garda de Mediu, care apartine de Ministerul Mediului, sigur stie si nu comunica cinstit cetatenilor, sustine primarul general, care considera ca nu mai este suficienta doar demisia sau demiterea ministrului Mediului, fiind vorba despre mana criminala acoperita de Guvern. --- *ACTUALIZARE - Marian Petrache, Presedintele CJ Ilfov, despre poluarea din Peris: Am vorbit cu seful inspectoratului de politie, cu domnul Iacubus. Politistii fac cercetari pentru identificarea persoaneipersoanelor care au dat foc, dar ar fi bine sa faca cercetari si pe numele firmei care are in proprietate acele terenuri care iau foc. Am vorbit cu cei de la ISU care spun ca e teren accidentat si ca abia pot patrunde, dar ca spera sa lichideze focul in vreo doua-trei ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )