Libnet.ro
UNICEF

19:00

Aprope 100 de oameni din Suceava, plecati pe aeroportul din Iasi pentru a merge la munca in strainatate

Antena3 Antena3,
Aprope 100 de oameni din Suceava, plecati pe aeroportul din Iasi pentru a merge la munca in strainatate

Aproape 100 de oameni din judetul Suceavaau plecat in aceasta dimneata din localitatea Casvana spre aeroportul din Iasi. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Sute de oameni din Suceava ar fi ajuns in parcarea supraaglomerata a Aeroportului Cluj. Aufost adusi cu zece autocare, inclusiv din zone carantinate

O ancheta privind infractiunea de zadarcinire a combaterii bolilor a fost demarata de catre Politia Transporturi Cluj-Napoca cu privire la haosul de pe Aeroportul din Cluj, unde au ajuns joi, 9 aprilie, circa 2. 000 de persoane din toata tara. Pe langa faptul ca nu s-au respectat regulile de distantare sociale, cateva sute dintre pasageri ar fi fost adusi cu zece autocare din Suceava, inclusiv din zonele de carantina totala.

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

VIDEO Lectia invatata de autoritati dupa imbulzeala din Cluj.Cum arata coada muncitorilor sezonieri de pe Aeroportul Iasi

Au fost luate masuri drastice pe Aeroportul Iasi dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, pasagerii veniti in masa la Aeroportului International Cluj-Napoca s-au imbulzit la coada.

Bolnav de coronavirus in stare grava, dus din Suceava la Bucuresti cu o aeronava C-27J Spartan

Un pacient cu coronavirus, ce se afla in stare grava, a fost dus de urgenta din Suceava la Bucuresti. Zborul a fost efectuat cu o aeronava de tip C-27J Spartan.

Muncitori din Suceava pleaca la munca in Germania. Cum au iesit romanii din zonele de carantina

Mii de romani continua sa plece din tara la munca in Germania. Mai multe aeronave au decolat de pe aeroporturile din Capitala, Iasi Cluj sau Sibiu. Potrivit informatiilor Antena 3, exista muncitori care pleaca in Germania chiar din localitatile aflate in carantina.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultima trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultimele trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Coronavirus: Euronews scrie despre situatia din Suceava, Lombardia Romaniei

Euronews a scris despre situatia dramatica a orasului Suceava, unde sunt de doua ori mai multe cazuri decat in oricare alta zona a Romaniei, si spune ca aici este un fel de Lombardia, din cauza numarului mare de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, inclusiv cadre medicale.

Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava care a murit infectat cu COVID-19

In toate Serviciile Publice de Ambulanta este declarat doliu si se va tine un moment de reculegere de un minut pentru ambulantierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului. Sirenele si sistemele luminoase ale ambulantelor au functionat timp de un minut, la ora 10. 00, atunci cand va incepe inmormantarea la cimitirul din localitatea Salcea.

Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava a murit infectat cu Covid-19

In toate Serviciile Publice de Ambulanta este declarat doliu si se va tine un moment de reculegere de un minut pentru ambulantierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului. Sirenele si sistemele luminoase ale ambulantelor au functionat pentru Stupiuc Cristian, iar colegii sai i-au adus un ultim omagiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )