Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sudul litoralului romanesc incepe sa atraga din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Venus are toate sansele sa concureze cu Mamaia

B1 B1,
Sudul litoralului romanesc incepe sa atraga din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Venus are toate sansele sa concureze cu Mamaia

Statiunea Mamaia este cea mai cautata destinatie de pe litoralul romanesc, in momentul de fata. Cu toate acestea, statiunile din sud incep sa aiba toate sansele sa o detroneze. Printre cladirile din. continuă pe B1

Cum a renascut din cenusa sudul litoralului

Desi a fost considerat in ultimii ani o veritabila Cenusareasa, sudul litoralului creste incet, dar sigur.

Alerta in sudul litoralului: Salvamarii au arborat steagul rosu, pentru ca marea este extrem de agitata

Avertisment pentru turistii aflati in vacanta la sudul litoralului. Salvamarii au arborat steagul rosu, pentru ca marea este extrem de agitata, informeaza B1 TV. Alerta este valabila in statiuni precum.

West Ham a venit fara mai multi jucatori de baza la Giurgiu

Slaven Bilic, antrenorul formatiei londoneze West Ham United, a confirmat la conferinta de presa dinaintea returului cu Astra Giurgiu ca a lasat mai multi jucatori importanti acasa pentru a-i menaja in vederea primului meci din Premier League contra lui Arsenal.

Hoteluri de pe litoral, sanctionate de ANPC, dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare (VIDEO)

Sanctiuni drastice pe litoral dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare. ANPC a sanctionat proprietarul unui hotel din Saturn cu suma de 20 de mii de lei din cauza conditiilor mizere de la bucatarie,.

Mai multi turisti acuza ca nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, marti, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva luni inainte, transmit surse din presa.

Verificari pe litoral dupa ce mai multi turisti nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, astazi, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )