Libnet.ro
UNICEF

18:15

Suedezii acuza din nou Romania de rasism, dupa cazul George Floyd! Articol dur in presa locala

Adevărul Adevărul,
Suedezii acuza din nou Romania de rasism, dupa cazul George Floyd! Articol dur in presa locala

Cazul uciderii lui George Floyd de catre un politist american, o tragedie uriasa, a fost asociat de nordici cu un episod petrecut in noiembrie 2019, care nu se poate compara niciodata cu crima care a revoltat acum planeta. continuă pe Adevărul

Serie A: Titlul nu se mai acorda daca sezonul se intrerupe din nou

Liga italiana de fotbal Serie A) a aprobat vineri un plan care prevede ca titlul nu se va mai acorda in cazul in care sezonul se va intrerupe din nou dupa reluarea planuita pe 20 iunie, relateaza DPA.

Cazinourile din Las Vegas, redeschise dupa aproape doua luni

Cazinourile din Las Vegas s-au redeschis, dupa aproape doua luni si jumatate de blocaj din cauza pandemiei de coronavirus. impatimitii jocurilor de noroc au facut cozi la intrarea in faimoasele cazinouri din Nevada. Si hotelurile de lux din Las Vegas sunt pregatite sa primeasca din nou clienti.

Franta ii cere din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah

Ministrul de Externe francez, Jean-Yves Le Drian, a cerut din nou Iranului eliberarea academicianului franco-iranian, Fariba Adelkhah, care a fost arestat si condamnat la 6 ani de inchisoare de catre autoritatile iraniene, din motive de securitate nationala.

Emotii mari pentru Serban Copot! Peste patru zile, artistul va fi din nou tata

Serban Copot, artistul din trupa Animal X, va fi din nou tatic. Sotia lui, Roxana, este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

RESPINGAND AMANAREA PROPUSA DE GUVERN Parlamentul a votat din nou dublarea alocatiilor

Florin Citu acuza PSD de terorism economic Cu doua zile inainte de anuntul agentiei S and P referitor la retrogradareamentinerea ratingului suveran, Camera Deputatilor a respins, in calitate de for decizional, ordonanta de urgenta a guvernului de amanare pana in august a dublarii alocatiilor pentru copii.

Ambasadorul Kuzmin, din nou corigent la diplomatie

Serviciul de presa al Ambasadei Rusiei in Romania a raspuns, in mod previzibil, unui articol ce trat.

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Liderul al Qaeda din nordul Africii, ucis dupa sapte ani de cautari: Abdelmalek Droukdel a fost lichidat intr-o operatiune a fortelor franceze

Dupa sapte ani in care fortele antitero l-au cautat pe Abdelmalek Droukdel, liderul al Qaeda din nordul Africii a fost ucis. Vestea vine de la Florence Parly, ministrul francez al Apararii, care a organizat o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )