Libnet.ro
UNICEF

20:15

Suedia, tara cu cele mai bune conditii de viata pentru persoanele varstnice

Adevărul Adevărul,
Suedia, tara cu cele mai bune conditii de viata pentru persoanele varstnice

Suedia este statul cu cele mai bune conditii de viata pentru persoanele varstnice, in timp ce Afganistan este tara cu cele mai grele conditii de viata pentru cei in varsta, potrivit unui studiu publicat recent de Organizatia Natiunilor Unite. continuă pe Adevărul

Cele mai bune aplicatii mobile pentru elevi.

Tehnologia joaca un rol important in educatia copilului, iar aplicatiile mobile educationale pot simplifica si imbunatati modul de invatare pentru elevi. Matematica poate deveni mai distractiva cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Matematica pentru pregatitoare II, unde copiii trebuie sa il ajute pe PitiClic cu matematica, sau Kids Numbers and Math, care ii invata pe cei mici sa numere pana la 10 si sa realizeze calcule simple, a adaugat Radu Boanca ThePhoneGeeks. Cu ajutorul .

Accace: Tichetele de masa si asigurarile medicale, cele mai raspandite beneficii extra salariale

Printre cele mai raspandite beneficii extra salariale din tara noastra se numara tichetele de masa si asigurarile medicale, in timp ce comisioanele oferite la finalizarea proiectelor sunt din ce in ce mai utilizate in companiile locale, in special in cele de IT, potrivit estimarilor companiei de externalizare si consultanta de afaceri Accace.

Tichetele de masa, printre cele mai raspandite beneficii extra salariale oferite in Romania

Printre cele mai raspandite beneficii extra salariale din tara noastra se numara tichetele de masa si asigurarile medicale, in timp ce comisioanele oferite la finalizarea proiectelor sunt din ce in ce mai utilizate in companiile locale, in special in cele de IT, potrivit estimarilor companiei de externalizare si consultanta de afaceri Accace.

Cele mai ciudate legi sexuale din lume

Exista locuri din lume unde sexul este strict reglementat in moduri cel putin ciudate. Afla ce prevad cele mai bizare legi sexuale!.

Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale, despre noul Codul Rutier propus: O pizza experimentala cu cele mai iuti condimente posibile

Ultima varianta a Codului Rutier este un text incropit din amenzi de import, prea mari chiar si dupa recenta reducere, un fel de pizza experimentala cu cele mai iuti condimente pe care nimeni nu le va suporta. Asa caracterizeaza Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale ARTRI) noua versiune a codului Rutier, asociatia cerand intr-o scrisoare adresata premierului ca problema sa fie abordata din radacina si sa se lucreze la schimbarea de mentalitate.

Cele mai importante ZECE modificari ale noului Codului Rutier. ...

Soferii vor plati bani grei pentru abaterile de la regulile de circulatie. De asemenea, timpul de suspendare al permisului creste pentru incalcari grave ale regulilor de circulatie. Proiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice aduce amenzi usturatoare, de pana la 9,600 de lei. Proiectul a ramas in dezbatere publica pentru inca o saptamana, proiectul fiind amanat in sedinta de Guvern de miercuri. Cele mai .

Sorin Alexandrescu: Dosarul meu a fost fabricat pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc

Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, sustine ca dosarul sau a fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul.

Dominatia germano-japoneza - Care sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume

Toyota, Mercedes-Benz si BMW sunt cele mai valoroase brand-uri auto din lume, arata editia 2013 a topului realizat de Interbrand pentru cele mai mari 100 de brand-uri. Domeniul auto este cel mai prezent in top 100, cu 14 companii dintre care trei valoreaza peste 30 mld dolari fiecare.

incepe sezonul virozelor respiratorii. Trucuri pentru a ne feri de cele mai frecvente afectiuni din lunile de toamna-iarna

Racirea brusca a vremii din ultimele zile vine la pachet cu cele mai frecvente afectiuni din lunile de toamna-iarna si anume virozele respiratorii. Medicii ne invata cum sa ne ferim de imbolnaviri, dar si ce sa mancam pentru a ne intari sistemul imunitar.

Apple si Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a pierdut pentru prima data in ultimii 13 ani primul loc in topul celor mai cunoscute marci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand, companie din grupul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )