Libnet.ro
UNICEF

17:00

Suferi de respiratie urat mirositoare? Expertii dezvaluie care sunt cele mai bune remedii pentru a scapa de halena

Adevărul Adevărul,
Suferi de respiratie urat mirositoare? Expertii dezvaluie care sunt cele mai bune remedii pentru a scapa de halena

De la diete care exclud proteine pana la a linge lingurite, expertii dezvaluie care dintre remediile impotriva respiratiei urat mirositoare sunt mituri si care functioneaza cu adevarat. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

HOROSCOP 26 iulie. Fecioarele se concentreaza pe sine. Afla care sunt previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 iulie. Sagetatorii si taurii sunt apreciati pentru o initiativa buna sau un succes in plan profesional, iar varsatorii si balantele se concentreaza pe relatia cu persoana iubita.

Care sunt noile prioritati ale PSD, anuntate de noul sef interimar Liviu Dragnea

Noul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa ce a primit votul de incredere al colegilor in CExN, ca obiectivele partidului sunt acum de a face o echipa putenica si care sa.

Care sunt domeniile de cercetare in care Romania va investi cu prioritate in urmatorii 5 ani: biochimie, ITC, energie, mediu si eco-nano-tehnologii

Guvernul a aprobat miercuri printr-o hotarare Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare III pentru 2015-2020, care da directiile majore de dezvoltare a domeniului cercetarii si reprezinta unul dintre instrumentele principale de implementare a Strategiei nationale in acest domeniu. Bugetul total al Planului cei cinci ani va fi de maximum 15 miliarde de lei bugetul de stat, fonduri externe nerambursabile si contributii ale partenerilor la proiecte).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2363 seconds )