Libnet.ro
UNICEF

23:15

De la suicid la ucidere din culpa in cazul unui pacient mort la un centru de batrani. Cum sa te arunci in cap de la un metru si jumatate?

Adevărul Adevărul,
De la suicid la ucidere din culpa in cazul unui pacient mort la un centru de batrani. Cum sa te arunci in cap de la un metru si jumatate?

La patru ani de la inceperea cercetarilor, dosarul privind decesul unui pacient al unui camin de batrani a fost inaintat procurorilor cu propunere de trimitere in judecata a institutiei in subordinea careia functioneaza respectivul centru. continuă pe Adevărul

Ambasada Marii Britanii: Asteptam Guvernul roman sa publice oferta sa pentru cetatenii britanici care locuiesc in Romania, in cazul unui Brexit fara acord

Ambasada Marii Britanii la Bucuresti asteapta ca Guvernul roman sa anunte curand care vor fi cerintele sale pentru cetatenii britanici aflati in Romania, in cazul unui Brexit fara acord, potrivit unui comunicat difuzat marti de reprezentanta diplomatica.

Scotia anunta un nou referendum pentru independenta in cazul unui Brexit fara acord

Aflata in vizita la Berlin, Nicola Sturgeon a declarat ca, in cazul in care Marea Britanie se va retrage din Uniunea Europeana fara niciun acord Brexit, Scotia ar putea organiza in 2020 un nou referendum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )