Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sulfina Barbu, atac la Miscarea Populara: Pretentiile lor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Antena3 Antena3,
Sulfina Barbu, atac la Miscarea Populara: Pretentiile lor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu. continuă pe Antena3

Sulfina Barbu despre Miscarea Populara: Pretentiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la Zlatna, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre Miscarea Populara, transmite Mediafax.

Sulfina Barbu, despre Miscarea Populara: Pretentiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu crede ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre Miscarea Populara.

Sulfina Barbu: Pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la Zlatna, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre.

Sulfina Barbu: Pretentiile Miscarii Populare, cam mari pentru ceea ce reprezinta

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, aseara, ca pretentiile celor din Miscarea Populara sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta acestia, domnia sa precizand ca nu au existat plecari din Organizatia de Femei a PDL spre Miscarea Populara, potrivit surselor de presa.

Sulfina Barbu: Discutiile privind unificarea dreptei incep dupa europarlamentare

Unificarea dreptei se va realiza in jurul Partidului Democrat Liberal, declara intr-un interviu la RFI vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu. Ea crede ca discutiile cu formatiunile de dreapta vor incepe dupa alegerile europarlamentare de anul viitor. Barbu precizeaza ca PDL va discuta si cu oamenii de constructie din PNL.

Miscarea Populara, ucisa din fasa

Tribunalul Bucuresti a amanat, joi, inregistrarea Partidului Miscarea Populara, dupa ce patru intervenienti in dosar au depus contestatii. Desi nu face parte dintre cei care au contestat inregistrarea PMP, deputatul liberal Octavian Bot vrea, la randul lui, sa impiedice infiintarea partidului prin modificarea Legii partidelor politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )