Libnet.ro
UNICEF

13:00

Suma pe care o vor plati la asigurarile de sanatate persoanele care obtin venituri din chirii

B1 B1,
Suma pe care o vor plati la asigurarile de sanatate persoanele care obtin venituri din chirii

Persoanele care obtin venituri din chirii vor plati contributii de asigurari de sanatate, in limita a cinci salarii brute, respectiv cel mult 611 lei pe luna in acest an, transmite Mediafax. Baza de calcul pent. continuă pe B1

Barurile din Capitala si marile orase vor plati impozit forfetar intre 1.500 si 3.400 de euro pe an

Barurile si cafenelele amplasate central in Capitala sau in primele sapte mari orase vor plati anual, in functie de suprafata, intre 1. 500 si 3. 400 euro, in timp ce in localurile din orase care nu sunt municipii vor achita intre 310 euro si 2000 euro,.

Cat vor plati impozit forfetar proprietarii de spalatorii, vulcanizari si service auto.

O spalatorie auto, o vulcanizare sau un service auto cu o suprafata de circa 200 metri patrati vor plati anual, incepand din 2014, un impozit forfetar de 18. 000 lei, 14. 400 de lei si 24. 000 de lei, potrivit formulei de calcul pe care o propune Guvernul, potrivit Mediafax. Proiectul de lege privind impozitul forfetar stabileste pentru unitatile de servicii din segmentul auto un impozit care se va calcula in principal in functie de suprafata de desfasurare a activitatii, care se va inmulti cu un .

Barurile din Capitala si marile orase vor plati impozit forfetar intre 1.500 si 3.400 de euro pe an

Barurile si cafenelele amplasate central in Bucuresti sau in primele sapte mari orase vor plati anual, in functie de suprafata, intre 1. 500 si 3. 400 euro, in timp ce in localurile din orase care nu sunt municipii vor achita intre 310 euro si 2000 euro, potrivit proiectului de lege avizat de Guvern.

Cat vor plati barurile si restaurantele din Bucuresti si din marile orase impozit forfetar

Barurile si cafenelele amplasate in centrul Capitalei sau in primele sapte mari orase vor plati anual, in functie de suprafata, intre 1. 500 si 3. 400 euro. Masura a fost inclusa intr-un proiect de lege.

Primaria Capitalei a desemnat firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti. Institutia plateste 219 lei pentru prinderea unui caine. Pentru prinderea celor 65.000 de caini se vor plati circa 3 milioane de euro

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a semnat la inceputul acestei saptamani contractele cu firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti, pentru prinderea unui caine institutia urmand sa plateasca 219 lei, potrivit unui comunicat emis de municipalitate. Firmele care vor opera acest serviciu sunt: ELEN BASIC BUSINESS, BEST MARKETING, si TERRA MARIQUE, ele fiind desemnate in urma unei licitatii la care au participat 7 companii. In prezent se ocupa de prinderea maidanezilor din Capitala 11 masini cu un numar total de 32 de prinzatori. Pana acum ASPA actiona cu trei masini si opt prinzatori.

UPDATE Primaria Capitalei a desemnat firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti. Institutia plateste 219 lei pentru prinderea unui caine. Pentru prinderea celor 65.000 de caini se vor plati circa 3 milioane de euro

Primaria Capitalei prin Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a semnat la inceputul acestei saptamani contractele cu firmele care vor prinde maidanezii din Bucuresti, pentru prinderea unui caine institutia urmand sa plateasca 219 lei, potrivit unui comunicat emis de municipalitate. Firmele care vor opera acest serviciu sunt: ELEN BASIC BUSINESS, BEST MARKETING, si TERRA MARIQUE, ele fiind desemnate in urma unei licitatii la care au participat 7 companii. In prezent se ocupa de prinderea maidanezilor din Capitala 11 masini cu un numar total de 32 de prinzatori. Pana acum ASPA actiona cu trei masini si opt prinzatori. UPDATE Vezi cine sunt actionari la firmele care au castigat licitatia.

Omul prost se lupta cu cainele, omul inteligent se lupta cu cei care il abandoneaza. Lumanari aprinse in Timisoara pentru cateii care vor fi omorati

Aproximativ o suta de persoane au protestat, miercuri, in fata primariei din Timisoara fata de eutanasierea cainilor maidanezi. Protestatarii au aprins lumanari pentru maidanezii care vor fi omorati, iar.

Gabriel Resources dezminte informatiile privind despagubiri de 4 miliarde de dolari, care vor fi cerute statului roman in cazul Rosia Montana

24: Rosia Montana Gold Corporation a publicat o declaratie a lui Jonathan Henry, care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic The Globe and Mail. Ca o clarificare a declaratiilor.

Mircea Badea, catre cei care vor sa protejeze natura: Suntem ecologisti doar pe banii altora sau si pe banii nostri?

Dupa ce luni a declarat ca ar renunta la propria masina pentru protejarea mediului, marti seara, Mircea Badea a continuat sa vorbeasca despre ecologism si despre cei care se cred ecologisti. Pentru a vedea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )