Libnet.ro
UNICEF

16:00

Barurile din Capitala si marile orase vor plati impozit forfetar intre 1.500 si 3.400 de euro pe an

Adevărul Adevărul,
Barurile din Capitala si marile orase vor plati impozit forfetar intre 1.500 si 3.400 de euro pe an

Barurile si cafenelele amplasate central in Bucuresti sau in primele sapte mari orase vor plati anual, in functie de suprafata, intre 1. 500 si 3. 400 euro, in timp ce in localurile din orase care nu sunt municipii vor achita intre 310 euro si 2000 euro, potrivit proiectului de lege avizat de Guvern. continuă pe Adevărul

Politic Show: Sondaj CSOP. PSD, cel mai simpatizat partid. PNL, la nici jumatate din PSD; Udrea: Ponta si Antonescu vor plati pentru bataia de joc de la Rosia Montana; Conflict deschis la varful USL. Parlamentul, prins intre ambitiile lui Ponta si Antone

Pambuccian: Vom vota impotriva proiectului Rosia Montana din aspecte monetare. Grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor. Tudor a fost amendat de CNCD cu 3. 000 lei pentru declaratii discriminatorii la adresa Anei Carcu. Consiliul National pentru.

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei a fost impuscat de o femeie cu care s-a sicanat in trafic. Din.

ASPA a intensificat programul de prindere a canilor fara stapan din Capitala

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) a intensificat programul de prindere a canilor fara stapan din Capitala, actionand cu 11 masini, fata de trei masini cate existau inainte.

Un barbat a fost impuscat in cap in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic

O persoana a fost impuscata, joi, in Piata Dorobanti din Capitala, in urma unui conflict in trafic. Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impu.

Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, arata sursele de presa.

Coordonatorul ASPA: Numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat. Mai multe echipe se afla pe teren pentru a aduna cainii comunitari

Coordonatorul Asociatiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a anuntat, marti, ca numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat, iar 11 echipe se afla pe teren pentru.

Locuitorii Sectorului 4 din Capitala vor putea adopta un caine al blocului

Locuitorii Sectorului 4 din Bucuresti vor avea ocazia sa adopte un caine al blocului. Singura conditie este ca 51% dinntre locatari sa isi dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de asociatie,.

Tanara care a agresat un sofer in Piata Dorobanti din Capitala, fosta cantareata in trupa TNT

Tanara care a ranit un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti, in urma unei altercatii in trafic, se numeste Alexandra-Aiana Constantin si este o fosta cantareata, cunoscuta la inceputul anilor .

Femeia care a impuscat in cap un barbat in Piata Dorobanti din Capitala a fost prinsa

Femeia care a impuscat in cap un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1. Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, in urma cercet.

ASPA: 11 masini si 32 de hingheri, pentru strangerea cainilor din Capitala.

11 masini cu 32 de hingheri, actioneaza in prezent in Bucuresti pentru strangerea cainilor fara stapan de pe domeniul public, dupa ce au fost semnate contracte cu trei din cele sapte firme care s-au prezentat la licitatia pentru acest serviciu, informeaza ASPA, conform Mediafax. Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) a mai precizat ca prinderea unui caine costa 219 lei. ASPA a intensificat programul de prindere a canilor fara detinator din Bucuresti, se arata intr-un .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )