Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sumele FABULOASE pe care le-au CASTIGAT cel mai bine PLATITI scriitori din lume!

B1 B1,
Sumele FABULOASE pe care le-au CASTIGAT cel mai bine PLATITI scriitori din lume!

La finalul anului 2018, cel mai bine platit autor a fost James Patterson, cu castiguri de 86 de milioane de dolari. Astfel, acesta a detronat-o pe ocupanta locului I de anul trecut, pe creatoarea lui Harry Potter,. continuă pe B1

Performanta istorica a NASA: sonda New Horizons a survolat cu bine cel mai ndepartat corp ceresc, aflat la aproximativ 6,4 miliarde de kilometri de Pamnt

Semnalele provenite de la sonda New Horizons a agentiei spatiale americane NASA confirma ca aceasta a trecut cu bine de Ultima Thule, cel mai indepartat obiect ceresc studiat vreodata de om si aflat la aproximativ 6,4 miliarde de kilometri de Pamant, potrivit BBC.

Tariceanu: n 2019 vocea Romniei sa se faca auzita mai bine n Europa

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu spune ca se incheie un an cu multe provocari si ca isi doreste ca 2019 sa fie un an al solidaritatii intre romani, in care vom reusi sa punem capat dezbinarii din societate, iar vocea Romaniei sa se faca auzita mai bine in Europa.

Cel mai bizar satelit care a orbitat vreodata Pamantul [VIDEO]

Mii de sateliti orbiteaza Pamantul, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill McArthur si inginerul de zbor Valery Tokarev au pasit in afara Statiei Spatiale Internationale, iar sesiunea lor de lucru a fost transmisa [] .

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene a fost arestat

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene, Eric Drouet, a fost arestat de politia franceza, arestare despre care aceasta miscare de protest si opozitia sustin ca este motivata politic.

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

Cel mai nalt diplomat nord-coreean n Italia a cerut azil ntr-o tara occidentala

Cel mai inalt diplomat nord-coreean in Italia a solicitat azil intr-o tara occidentala, relateaza joi cotidianul sud-coreean JoongAng Ilbo, actiune care ar constitui o dezertare majora pentru regimul de la Phenian, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Cel mai indepartat om de zapada explorat vreodata; NASA a dezvaluit o noua fotografie cu Ultima Thule

Sonda New Horizons a NASA a transmis primele imagini cu Ultima Thule, cel mai indepartat obiect ceresc explorat vreodata, care se afla la 6,5 miliarde de kilometri distanta de Terra, la marginea Sistemului Solar.

Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,02%, dar indicele Robor la 6 luni a scazut la 3,30%, cel mai mic nivel din luna iulie pana.

CEL mai PIRATAT SERIAL din 2018: A detronat Game of Thrones dupa ani intregi de suprematie

The Walking Dead a fost cel mai piratat serial tv din 2018, detronand, pentru prima data in ultimii sase ani, celebra productie HBO Game of Thrones, informeaza Agerpres, citand un top publicat de.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis si sigur. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si sigur horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )