Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa vor fi realocate pentru toate tipurile de locuinte

B1 B1,
Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa vor fi realocate pentru toate tipurile de locuinte

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 milioane de lei. Acestea vor putea fi folosite pentru orice tip de. continuă pe B1

Mai multi bani la Prima Casa: Fondurile destinate ANL vor fi realocate catre orice tip de locuinte

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 milioane de lei, astfel incat sa poata fi folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul programului, pe.

Trei cazuri de febra dengue, pentru prima data in 70 de ani, la Tokyo

Trei cazuri de febra dengue la persoane care nu au fost niciodata in strainatate au fost confirmate in ultimele zile la Tokyo si in zona din jurul capitalei nipone, pentru prima data in 70 de ani, au anuntat.

Sa ne bucure sau nu cresterea economisirii? Pentru prima oara din 2007, raportul credite/depozite a redevenit subunitar

John Maynard Keynes, cel care a revolutionat gandirea economica a secolului al 20-lea, atentiona asupra paradoxului economisirii. El spunea cam asa: in vreme de recesiune economica, tendinta populatiei care este angajata si nu are datorii, este sa economiseasca. Facand acest lucru, ei secatuiesc economia de lichidul sau vital, banii. Daca banii raman portofele, productia nu mai este sustinuta, implicit se pierd si locurile de munca, printre care si a celor care tin strans de bani. BNR tocmai a publicat marti dinamica principalilor indicatori monetari din luna iulie. Astfel, la finalul lunii iulie raportul credite/depozite a redevenit subunitar 99. 8%), pentru prima oara din februarie 2007. Sa ne bucuram sau sa ne intristam?, aceasta este intrebarea.

Surpriza Guvernului pentru Romania. Asa vor arata si autostrazile de la noi? Raspunsul este DA

Companiile din Malaezia sunt asteptate sa investeasca in Romania in proiecte de infrastructura si constructii, precum cai ferate si autostrazi, a declarat miercuri secretarul de stat pentru afaceri globale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )