Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei cazuri de febra dengue, pentru prima data in 70 de ani, la Tokyo

Antena3 Antena3,
Trei cazuri de febra dengue, pentru prima data in 70 de ani, la Tokyo

Trei cazuri de febra dengue la persoane care nu au fost niciodata in strainatate au fost confirmate in ultimele zile la Tokyo si in zona din jurul capitalei nipone, pentru prima data in 70 de ani, au anuntat. continuă pe Antena3

Un medic roman a castigat, pentru prima data, premiul de cercetare Fritz-Worwag pentru diabet

Medicul Alin Stirban, membru fondator al Societatii de Neuropatie Diabetica - Neurodiab, a devenit primul roman caruia i-a fost acordat premiul de cercetare Fritz-Worwag, distinctie care se inmaneaza medicilor diabetologi care au o contributie stiintifica importanta in utilizarea preventiva si terapeutica a biofactorilor in cazul complicatiilor provocate de diabet.

Bucurestiul devine pentru o saptamana capitala comediei! Carlos Mencia vine pentru prima data in Romania

Anul acesta, bucurestenii vor avea parte de un cadou special ce va marca o noua premiera in spatiul cultural romanesc: Bucharest Comedy Week - primul festival international de comedie organizat vreodata in Capitala! Evenimentul se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colectii de spectacole si momente pline de umor ce vor deveni sursa unui val de entuziasm si de bucurie, un generator inepuizabil de zambete ce vor tranforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei.

Sa ne bucure sau nu cresterea economisirii? Pentru prima oara din 2007, raportul credite/depozite a redevenit subunitar

John Maynard Keynes, cel care a revolutionat gandirea economica a secolului al 20-lea, atentiona asupra paradoxului economisirii. El spunea cam asa: in vreme de recesiune economica, tendinta populatiei care este angajata si nu are datorii, este sa economiseasca. Facand acest lucru, ei secatuiesc economia de lichidul sau vital, banii. Daca banii raman portofele, productia nu mai este sustinuta, implicit se pierd si locurile de munca, printre care si a celor care tin strans de bani. BNR tocmai a publicat marti dinamica principalilor indicatori monetari din luna iulie. Astfel, la finalul lunii iulie raportul credite/depozite a redevenit subunitar 99. 8%), pentru prima oara din februarie 2007. Sa ne bucuram sau sa ne intristam?, aceasta este intrebarea.

Focare de Boala limbii albastre la bovine, identificate in trei localitati din Buzau

Focare de Boala limbii albastre la bovine, confirmata pentru prima data in Romania, in judetul Buzau, au fost identificate in localitatile Sarulesti, Bisoca si Beceni, dar exista suspiciuni ca exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )