Libnet.ro
UNICEF

19:15

Summit NATO: Marea Neagra, mai importanta pentru Rusia decat Marea Baltica. Romania, un aliat minunat

B1 B1,
Summit NATO: Marea Neagra, mai importanta pentru Rusia decat Marea Baltica. Romania, un aliat minunat

Marea Neagra este mai importanta pentru Rusia decat Mare aBaltina, iar NATO trebuie sa-si canalizeze eforturile pentru a-si apara aliatii din regiune, afirma fostul comandant al fortelor americane in Europa,. continuă pe B1

Nave militare romanesti participa la misiuni de supraveghere NATO in Marea Neagra

Fregata Regele Ferdinand si Dragorul Maritim Lt. Lupu Dinescu vor participa, in cadrul a doua grupari navale NATO, la operatiuni de supraveghere a traficului maritim pe Marea Neagra.

Radu Tudor, corespondenta de la Cartierul General al NATO: Discutia cea mai importanta se va axa pe cheltuielile pentru Aparare

Klaus Iohannis este asteptat, marti seara, sa aiba prima aparitie publica, dupa revocarea Laurei Codruta Kovesi. Iohannis va ajunge la Summitul NATO, care incepe la Bruxelles, un moment extrem de.

Oficial rus: Noul plan NATO nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

Noul plan al Aliantei Atlanticului de Nord privind consolidarea militara si majorarea cheltuielilor pentru aparare nu reprezinta o amenintare pentru Rusia, a declarat presedintele comisiei pentru aparare si securitate, din cadrul Consiliului Federatiei Ruse, Viktor Bondarev, relateaza agentia Tass, citata de Mediafax.

NATO, ULTIMATUM pentru RUSIA: Sa isi retraga fortele militare din Republica Moldova, stationate ILEGAL!

Premiera istorica la un summit NATO. Tarile Aliantei Nord-Atlantice au solicitat miercuri, la Bruxelles, retragerea fortelor militare pe care Rusia le-a stationat ilegal pe teritoriile Republicii Moldova,.

Summit NATO: Franta isi va mari bugetul pentru APARARE

Scandal la summit-ul NATO de la Bruxelles. Donald Trump s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca SUA aloca bugetului pentru aparare 4% din PIB, iar tari precum Germania si Franta sub 2% din PIB, mai putin.

incep exproprierile pentru constructia conductei care va transporta gazele din Marea Neagra

Un proiect de hotarare initiat de Ministerul Energiei prevede exproprierea terenurilor situate pe o lungime de 24,37 km din judetul Constanta, necesara constructiei conductei care va transporta gazele ce vor fi extrase din Marea Neagra catre gazoductele BRUA si AGRI. Toate sumele necesare exproprierilor vor fi suportate de Transgaz.

Companiile petroliere: Investitiile din Marea Neagra, descurajate de amendamentele aduse la legea offshore

Amendamentele adoptate de Camera Deputatilor la legea offshore vor descuraja investitiile din Marea Neagra, au declarat reprezentantii companiilor petroliere care detin concesiuni in Marea Neagra.

VIDEO Iulian Iancu, PSD: Americanii i-au aratat lui Ceausescu in 1973 gazele din Marea Neagra

Controversata lege offshore, care impune taxe progresive pe veniturile suplimentare obtinute din vanzarea productiei din Marea Neagra, aplicate in functie de pretul gazelor, scoate la iveala detalii de pe timpul regimului comunist, putin cunoscute romanilor.

Rabinul, saracanul, vaca, orataniile si gazul din Marea Neagra

Cunoasteti simpatica poveste cu Rabinul care rezolva o criza locativa cu o simpla schimbare de perceptie nu trebuie decat sa te inghesui intr-un spatiu mic cu toate orataniile din curte si, dupa ce le scoti, camaruta ta o sa para palat). Ei bine, ceva asemanator pare ca s-a petrecut cu perceptia noastra privind viitorul gazelor din Marea Neagra.

Companiile petroliere se indeparteaza de la a investi in Marea Neagra

Companiile petroliere care au descoperit gaze in Marea Neagra au transmis ca se indeparteaza de la o decizie favorabila de investitie, dupa modificarile aduse legii offshore. Acestea au fost adoptate tarziu in noapte de plenul Camerei Deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )