Libnet.ro
UNICEF

15:15

Summit-ul UE al Europei de Sud-Est, organizat de The Economist, incepe astazi la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Summit-ul UE al Europei de Sud-Est, organizat de The Economist, incepe astazi la Bucuresti

Personalitati si reprezentanti de top din politica si domeniul economic se vor reuni, timp de doua zile, la Bucuresti, la Summit-ul UE al Europei de Sud-Est intitulat Pe drumul spre stabilitate si crestere, organizat de The Economist. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, la Summit-ul Europei de Sud-Est: Anul viitor sper sa am un premier care sa lucreze in locul meu

Premierul Victor Ponta participa, luni, la Summit-ul UE al Europei de Sud-Est, unde sunt invitati, de asemenea, fostul premier al Greciei, George Papandreou, si fostul prim-ministru italian Enrico Letta.

Bucurestiul gazduieste summitul UE al Europei de Sud-Est

Bucurestiul va gazdui, luni si marti, summit-ul UE al Europei de Sud-Est, Pe drumul spre stabilitate si crestere. Lideri politici din intreaga Europa vor fi prezenti la eveniment, iar lucrari.

Victor Ponta, la summit-ul The Economist: Bucurestiul este alegerea potrivita pentru ca suntem intr-o regiune complicata, in vremuri complicate

Victor Ponta a vorbit luni la summit-ul organizat la Bucuresti de The Economist, axat pe probleme de politica si economie regionala. imi exprim recunostinta grupului The Economist pentru ca au ales.

Ponta a vorbit la Summitul UE-Europa de Sud-Est despre mesterul Manole si Miorita

Premierul Victor Ponta le-a vorbit participantilor la Summitul UE-Europa de Sud-Est, de la Bucuresti, despre Mesterul Manole si Miorita, spunandu-le ca nu mai vrea sa traiasca in legende, unde tot ce este construit ziua se naruieste noaptea sau in care ciobanul roman asteapta prietenii sa il omoare, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )