Libnet.ro
UNICEF

11:15

Summitul NATO de la Bruxelles se anunta tensionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Summitul NATO de la Bruxelles se anunta tensionat

Summitul NATO care incepe astazi la Bruxelles - caustic, dificil si imprevizibil - se anunta tensionat, atat timp cat va depinde de dispozitia lui Donald Trump, invitat de europeni sa-si aprecieze mai mult aliatii, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Summitul NATO de la Bruxelles se anunta tensionat

ACTUALIZERE 12:20 Trump critica Germania prezentand-o drept prizoniera Rusiei Presedintele american Donald Trump a lansat astazi un violent atac la adresa Germaniei, pe care o acuza ca este prizoniera Rusiei, pentru ca ea cumpara de la Moscova o mare parte a energiei sale, inaintea deschiderii unui summit NATO a Bruxelles, relateaza AFP. ------ Summitul NATO care incepe astazi la Bruxelles - caustic, dificil si imprevizibil - se anunta tensionat, atat timp cat va depinde de dispozitia lui Donald Trump, invitat de europeni sa-si aprecieze mai mult aliatii, scrie AFP.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

Presedintele Iohannis participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor al.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul NATO

In timpul reuniunii NATO de la Bruxelles presedintele Klaus Iohannis a decis sa poarte ochelari de soare. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, relateaza Agerpres.

Trump il subestimeaza pe Putin: Liderul de la Casa Alba sustine ca intalnirea cu presedintele rus e mai usoara decat summitul NATO

Presedintele american Donald Trump continua sa provoace ingrijorare in randul aliatilor din NATO. Dupa ce a lansat critici dure la adresa acestora cerandu-le sa mareasca cheltuielile pentru aparare, liderul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )