Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sunt amanta de 11 ani si vreau sa le spun ceva femeilor maritate. Mesajul care zdruncina tot ce stiai despre casnicie

Antena3 Antena3,
Sunt amanta de 11 ani si vreau sa le spun ceva femeilor maritate. Mesajul care zdruncina tot ce stiai despre casnicie

O americanca a scris o scrisoare deschisa catre toate femeile maritate. Ea marturiseste ca a fost amanta unui doctor casatorit timp de 11 ani. Amanta, care a dorit sa ramana, bineinteles, sub. continuă pe Antena3

Viorel Catarama intra pe bursa, dupa 11 ani de analiza a pietei

Producatorul de mobila Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Catarama, face primii pasi concreti pentru listarea la bursa, operatiune gandita de 11 ani, dar niciodata lansata. Acum, compania isi pune in practica planul pentru a veni pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti. Din 2013, Elvila, pe piata inca din 1990, a reintrat pe profit, dupa o cadere de 2 ani, scrie Profit. ro.

Un baiat de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli

Un baietel de 11 ani si parintii sai au murit dupa ce au cazut intr-un crater vulcanic de langa Napoli, noteaza The Guardian. Presa italiana scria ca baiatul a intrat intr-o zona interzisa de la Solfatara di Pozzuoli, unul dintre cei 40 de vulcani din zona Campi Flegrei de la vest de Napoli.

Cum si-a terorizat un adolescent familia pentru a nu fi denuntat pentru viol. Si-a batjocorit cu salbaticie sora de 11 ani si a bagat frica in parinti

Un adolescent a fost condamnat dupa ce si-a violat cu bestialitate, sora mai mica. Tanarul isi teroriza familia de ani de zile. Si-a amenintat mama cu un cutit si a fost banuit ca si-a batut tatal. Copila a ramas cu traume in urma violului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )