Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Hotnews Hotnews,
 Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare. continuă pe Hotnews

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

Topul celor mai PUTERNICE ARMATE din lume. Pe ce loc se afla Romania

Global Firepower a publicat topul celor mai puternice armate din lume. Armata Romaniei ocupa pozitia 40 din 137 in topul celor mai puternice armate din lume, potrivit studiului, transmite Rador.

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos, risca sa fie detronat de Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Jeff Bezos, proprietarul Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, este pe cale sa isi piarda acest titlu, iar fondatorul Microsoft Bill Gates i-ar putea lua locul, potrivit postului CNN citat de Mediafax.

IN CADRUL IULIUS TOWN TIMISOARA Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din tara noastra

Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din Romania, in cadrul Iulius Town Timisoara, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca noul magazin ofera clientilor o experienta de navigare imbunatatita, acces facil la servicii, o noua prezentare a produselor de ingrijire si branduri noi, atat pentru spatiul timisorean, cat si pentru Romania.

Cea mai mare banca din Romania a lansat un bancomat exclusiv contactless. Cum arata si unde il poti gasi

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat luni un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall.

Samsung lucreaza deja la cea mai importanta componenta din Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 va fi lansat in primavara. Ce nu stim inca e luna, dar s-ar putea sa fie mai devreme decat anul acesta. Asta si pentru ca producatorul ar fi inceput deja dezvoltarea.

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai mare drama din viata lui Mihai Constantinescu!

Toata lumea il vedea pe Mihai Constantinescu tot timpul cu zambetul pe buze, insa indragitul artist ascundea o drama pe care o va lua dupa el in mormant si de care rareori a vorbit, in spatiul.

Noi investitii in cea mai mare Cetate din Romania. Un proiect de peste 9 milioane de lei a ajuns in faza de precontractare

Primaria Alba Iulia a avansat cu un noi proiect de investitii care vizeaza modernizarea unei zone cu potential important din Cetatea Carlina.

Povestea fotografiei Fetita arsa de napalm, votata cea mai emblematica imagine a unui eveniment care a tulburat intreaga lume

Imaginea unei fetite de 9 ani fugind dezbracata cu pielea arzand si tipand in agonie dupa un atac cu napalm, in timpul razboiului din Vietnam, a fost votata recent cea mai emblematica fotografie a unu eveniment care a tulburat intreaga lume, relateaza The Sun.

Tarile cu cei mai multi milionari din lume

In lumea intreaga exista peste 46 milioane de milionari in dolari, iar cea mai mare parte dintre acestia sunt americani, arata raportul Global Wealth 2019 realizat de banca elvetiana Credit Suisse.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )