Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

B1 B1,
Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din. continuă pe B1

LOTO. Este cel mai norocos barbat din oras? A castigat de doua ori la loterie in doar sase luni (FOTO)

Ar putea sa fie considerat cel mai norocos om din oras? Asa se pare! in doar sase luni, barbatul a castigat de doua ori la loterie. Suma nu este uriasa, insa suficienta pentru a-si ajuta.

Halep a cerut o imbratisare: Sunt cel mai norocos barbat din lume!. Moment superb cu Simona in prim-plan la Singapore

Simona Halep a fost vedeta incontestabila a ceremoniei in care WTA a desemnat-o drept cea mai buna din circuitul feminin in aceasta stagiune.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au prezentat in premiera, cum arata cel mai usor laptop din lume. Este vorba despre modelul Swift 5 de la Acer, prezentat de curand la Berlin. Este recunoscut ca cel mai usor.

DOLIU iN LUMEA BIKERILOR! Ce mai sexy motociclista din lume a murit intr-un accident (FOTO)

Doliu in lumea bikerilor. Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un groaznic accident rutier. Rusoaica Olga Petrova, 22 de ani, a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit de o masina, murind pe.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

Investitiile straine directe pe plan global, la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani

Investitiile straine directe FDI) pe plan global au scazut cu 41% in primul semestru din acest an, la 470 de miliarde de dolari, cel mai redus nivel din 2005, a apreciat recent Conferinta Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare UNCTAD), transmite Reuters.

Spaniolul care produce la Gorj cel mai scump condiment din lume. Cat costa un kilogram de sofran pe piata alimentara

Dealurile din comuna Bustuchin, judetul Gorj, s-au transformat in violet la inceputul toamnei. Este culoarea sofranului, o planta care produce cel mai scump condiment din lume. Sofranul este cultivat la Bustuchin de un spaniol, pe o suprafata de aproximativ 2. 500 de metri patrati.

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

VIDEO Populatia, la cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani. Tara care s-a umplut de romni

De la un an la altul, Romania se goleste. Statisticile spun ca populatia a ajuns la cel mai mic nivel de dupa 1968.

Faze tari: Cercetatorii au creat cea mai rapida camera din lume: la 10 trilioane de frame-uri pe secunda, poate vedea chiar si lumina n miscare lenta; Ce s-ar fi ntmplat cu dinozaurii daca n-ar fi fost ucisi de un cataclism; Credinciosii unei moschei s-a

Un club de fotbal din Austria a oferit vouchere de bordel suporterilor. Clubul SV Gossendorf tocmai facuse egal cu AK Graz intr-un meci din liga inferioara si voia sa sarbatoareasca. Chubbs, aligatorul de 4,5 metri caruia ii place golful. Nu face rau nimanui. Cunoscut sub numele de Chubbs, aligatorul gigant a devenit vedeta pe internet in urma cu doi ani, dupa ce s-a plimbat pe un teren de gol.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4985 seconds )