Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nu sunt dintre cei care sustin ca piata a fost manipulata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu sunt dintre cei care sustin ca piata a fost manipulata

Pietele energetice au functionat corect in acest an, a mentionat Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER). Seful AFEER a subliniat: Eu nu sunt dintre cei care sustin ca piata a fost manipulata, facand referire la cresterile semnificative de pret din acest an. continuă pe Ziarul Bursa

BET-FI, singurul indice in crestere dintre cei analizati

Marcand un avans de 0,51% in ultima saptamana perioada 25 august-1 septembrie) in raport cu moneda europeana, indicele BET-FI, al celor cinci cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, reprezinta singurul cos de actiuni dintre analizati care s-a apreciat in intervalul de timp mentionat.

DOLIUL si LACRIMILE au pus stapanire pe sistemul medical: Unul dintre cei mai apreciati doctori A MURIT

Lumea medicala buzoiana e in doliu dupa ce a pierdut unul dintre cei mai apreciati medici pneumoftiziologi. Medicul Dorel Nicolescu a murit marti seara dupa lupta cu o boala necrutatoare, in.

PNL va cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru rectificarea bugetara: Guvernul este interesat doar de premierea unora din cei care i-au votat

Senatorul PNL Florin Citu a declarat, vineri, pentru News. ro, ca liberalii vor cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind rectificare bugetara, pe care Guvernul a declarat-o pozitiva, fiind intrunite toate conditiile in acest sens si a precizat ca in raportul Curtii de Conturi se stipuleaza clar ca in conditiile in care ai o executie bugetara cu venituri mai mici decat cele programate rectificarea trebuie sa fie negativa.

Amenzi pentru cei care pleaca din tara mai mult de sase luni. Ce document trebuie depus pentru a evita sanctiunile

Romanii, care vor sa plece din tara pentru o perioada mai mare de sase luni, ar trebui sa stie ca, de la 1 ianuarie 2018, se vor aplica amenzi celor care nu anunta Fisc-ul in prealabil, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )