Libnet.ro
UNICEF

08:45

Amenzi pentru cei care pleaca din tara mai mult de sase luni. Ce document trebuie depus pentru a evita sanctiunile

Antena3 Antena3,
Amenzi pentru cei care pleaca din tara mai mult de sase luni. Ce document trebuie depus pentru a evita sanctiunile

Romanii, care vor sa plece din tara pentru o perioada mai mare de sase luni, ar trebui sa stie ca, de la 1 ianuarie 2018, se vor aplica amenzi celor care nu anunta Fisc-ul in prealabil, potrivit. continuă pe Antena3

Romanii care pleaca din tara pentru mai mult de 6 luni, obligati sa anunte Fiscul. Ce risca cei care nu o fac

Romanii care intentioneaza sa plece din tara pentru mai mult de sase luni de zile vor risca, de la 1 ianuarie 2018, sa fie amendati daca nu notifica Fiscul in prealabil, potrivit Digi24. ro, care citeaza Avocat. net.

Cunoscutul bucatar Radu Popovici anunta ca isi vinde afacerea si pleaca din tara definitiv, din cauza modului in care este condusa Romania

Cunoscutul bucatar si blogger culinar Radu Popovici, care detine restaurantul bucurestean Bistro GUXT, anunta intr-o postare pe Facebook ca s-a decis sa plece definitiv din tara, nu din motive pecuniare, ci strict din cauza modului in care este condusa Romania. El spune ca vrea sa-si vanda afacerea si s-o ia de la capat in alt loc, unde cetatenii sunt respectati cat de cat si unde societatea inca nu a fost cuprinsa de o metastaza morala.

Romanii care muncesc in afara tarii risca sa fie amendati de autoritatile din tara

Romanii care lucreaza in strainatate risca sa se aleaga cu amenzi de la autoritatea fiscala din Romania. Sanctiunile se aplica celor care nu au declarat ca platesc taxe si impozite.

Romanii care muncesc in afara tarii risca sa fie amendati de autoritatile din tara

Romanii care lucreaza in strainatate risca sa se aleaga cu amenzi de la autoritatea fiscala din Romania. Sanctiunile se aplica celor care nu au declarat ca platesc taxe si impozite.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Germania schimba legea. Vesti bune pentru romanii care muncesc in aceasta tara

Curtea Sociala Federala din Germania a estimat miercuri ca persoanele care cauta un loc de munca, provenind dintr-o tara membra a Uniunii Europene, si care traiesc in Germania, nu pot fi excluse.

M-am hotarat sa plec din tara DEFINITIV din cauza modului in care este condusa. Un celebru bucatar roman vinde tot si paraseste Romania (FOTO)

Guvernarea tarii l-a facut sa un cunoscut bucatar roman sa renunte la tot si sa plece din tara. Masterchef-ul Radu Popoviciu a anuntat ca va parasi Romania din cauza modului in .

Nu sunt dintre cei care sustin ca piata a fost manipulata

Pietele energetice au functionat corect in acest an, a mentionat Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER). Seful AFEER a subliniat: Eu nu sunt dintre cei care sustin ca piata a fost manipulata, facand referire la cresterile semnificative de pret din acest an.

Ce a facut Sebastian Ghita cu doar cateva zile inainte sa fuga din tara. Abia acum s-a aflat

Jurnalul National de miercuri scrie despre culmea ironiei in materie de sponsorizari oferite institutilor publice. Cu doar cateva zile inainte sa fuga din tara si sa se refugieze in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )