Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sunt indragostita! Rasturnare de situatie: Andreea Marin a parasit Romania si a povestit totul cu lux de amanunte! (FOTO)

B1 B1,
Sunt indragostita! Rasturnare de situatie: Andreea Marin a parasit Romania si a povestit totul cu lux de amanunte! (FOTO)

Andreea Marin a fost in vacanta la Verona. Orasul lui Romeo si Julieta, plin de istorie si romantism, in care iubirea pluteste in aer, pare ca a emotionat-o pe vedeta. imbracata ca pe podiumurile. continuă pe B1

Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Andreea Marin este gata sa devina mama din nou si nu exclude aceasta varianta deloc. Invitata in platoul emisiunii Agentia VIP, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanta in care a fost, recent,.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Din pacate, e vorba de o veste trista: Andreea Marin, din nou in lacrimi...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

Andreea Marin a facut MARELE ANUNT: Din nou MAMA? Ne e bine acum

Andreea Marin a declarat ca daca Dumnezeu vrea ca ea sa mai aiba un copil, asa va fi, insa nu grabeste nimic. De asemenea, zana a povestit ca multumeste in fiecare zi ca actualul ei iubit a.

Primele imagini cu Andreea Marin DEZBRACATA: Cum le comenteaza Zana Surprizelor...

Andreea Marin, fosta Zana a Surprizelor, aflata acum la 43 de ani, a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie din tinerete in care apare aproape goala Diva marturiseste, in comentariul atasat, ca se.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )