Libnet.ro
UNICEF

14:15

Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Andreea Marin este gata sa devina mama din nou si nu exclude aceasta varianta deloc. Invitata in platoul emisiunii Agentia VIP, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanta in care a fost, recent,. continuă pe Antena3

Andreea Marin a facut MARELE ANUNT: Din nou MAMA? Ne e bine acum

Andreea Marin a declarat ca daca Dumnezeu vrea ca ea sa mai aiba un copil, asa va fi, insa nu grabeste nimic. De asemenea, zana a povestit ca multumeste in fiecare zi ca actualul ei iubit a.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Primele imagini cu Andreea Marin DEZBRACATA: Cum le comenteaza Zana Surprizelor...

Andreea Marin, fosta Zana a Surprizelor, aflata acum la 43 de ani, a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie din tinerete in care apare aproape goala Diva marturiseste, in comentariul atasat, ca se.

Andreea Marin, in lacrimi: E vorba de un moment de cotitura in viata mea...Probleme grave de sanatate...

Andreea Marin, in lacrimi dupa anuntul problemelor de sanatate. in weekend, vedeta a solicitat ajutorul medicilor, a facut un control amanuntit la inima. Se pare ca lucrurile au fost destul de delicate,.

Caru' cu vedete: Oana Pellea revine dupa zece ani ntr-un serial; Prima imagine cu Antonia dupace s-a spus caar fi din nou nsarcinata; Kendall Jenner, cu sfrcurile la vedere n Paris! S-a vazut tot prin rochia transparenta

Cum isi mentine silueta Alina Eremia dupa ce a reusit sa slabeasca peste 10 kilograme. Alina Eremia are un stil de viata destul de. Cristi Borcea devine din nou tata! S-a casatorit astazi cu Valentina Pelinel. Valentina Pelinel, 37 de ani, este insarcinata cu gemeni.

Laura Codruta Kovesi va da din nou explicatii in fata sectiei de procurori de la CSM

Laura Codruta Kovesi va da din nou explicatii in fata sectiei de procurori de la CSM pe 3 octombrie. Este vorba despre ancheta privind inregistrarea in care vorbea despre decapare. Kovesi a fost miercuri la.

Viorel Lis, din nou la spital

Viorel Lis a ajuns din nou la spital, dar de data aceasta pentru o serie de analize. Am fost invidioasa cand am vazut atatea poze cu copiii la scoala, eu am stat la o cafea linistita, n-am luat flori, e.

Reuniune de exceptie: Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu si Andrei Paunescu vor canta din nou in trupa Totusi (FOTO)

Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu se alatura din nou trupei Totusi si va canta impreuna cu Andrei Paunescu. Fiul marelui poet Adrian Paunescu a confirmat ca fostul lider al trupei Iris va participa la.

Adevarul despre Zana Andreea Marin a iesit la iveala: Ce face in fiecare an cu 7.000 de euro...

Unele vedete scot bani grei din buzunare pentru educatia copiilor lor. Este si cazul Andreei Marin a carei fiica a trecut in clasa a VI-a. Violeta este eleva la International School of Bucharest, cu predar.

Romania s-a CUTREMURAT din nou! Zonele in care seismul a LOVIT in plin

Un nou cutremur s-a produs in noaptea de joi spre vineri in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 3 pe scara Richter si s-a produs la ora 00:12, la o adancime de 120 de kilometri, potrivit Institutului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )