Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sunt pregatit sa aplic tarife pentru toate marfurile din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt pregatit sa aplic tarife pentru toate marfurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ieri ca este pregatit sa impuna tarife pentru toate importurile din China, el amenintand ca in urmatoarele zile va aplica tarife pentru alte bunuri, in valoare de 267 de miliarde de dolari, pe langa cele pentru produse de 200 de miliarde de dolari, care sunt deja in vigoare, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Probleme pentru Dragnea! Greii din PSD au inceput sa ia lumina de la Ponta (FOTO)

Atacurile lui Victor Ponta impotriva lui Liviu Dragnea sunt la ordinea zilei, si asta chiar in contextul in care sunt tot mai multe voci din PSDcritica modul in care este condus partidul. Cel mai recent, G.

Carmen Dan si Catalin Paraschiv, chemati n Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, Avocatul Poporului si conducerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului sunt invitati in data de 18 septembrie in Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august, relateaza Mediafax.

Clipe de groaza pentru o femeie din Arges. A fost atacata cu cutitul in plina zi

Clipe de groaza pentru o femeie din Arges. Aceasta a fost atacata cu un cutit ziua in amiaza mare. A scapat, dupa ce un tanar a auzit-o tipand si a venit sa vada ce se intampla. Atunci agresorul a fugit. Barbatul de.

Sfarsit tragic pentru un copil din Iasi. A fost lovit de o masina in timp ce mergea pe skateboard

Sfarsit cumplit de vacanta pentru doi copii din localitatea Ciurea, judetul Iasi. Se jucau cu un skateboard pe sosea cand au fost loviti in plin de o duba. Unul dintre ei a murit cand a ajuns la spital.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )