Libnet.ro
UNICEF

12:45

De ce sunt strazile din Romania pline de masini vechi: datele care explica fenomenul

Playtech Playtech,
De ce sunt strazile din Romania pline de masini vechi: datele care explica fenomenul

Romania a venit cu programe guvernamentale pentru reinnoirea parcului auto, dar demersul, desi benefic, nu a fost atat de eficient. Parcul auto al Romaniei e unul dintre cele mai vechi din. continuă pe Playtech

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto .

Muftiul Iusuf Murat ii indeamna pe musulmanii din Romania sa se vaccineze si sa aiba incredere in stiinta

Muftiatul Cultului Musulman din Romania se alatura campaniei nationale de promovare a vaccinarii impotriva noului coronavirus si saluta aparitia vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii, a informat, marti, muftiul Iusuf Murat. Membrii comunitatii musulmane sunt informati, totodata, ca vaccinarea este un act asumat personal, gratuit si voluntar, iar cei care doresc sa se informeze sunt indemnati catre sursele oficiale sau medicii de familie. Muftiul ii mai indeamna pe etnicii musulmani sa aiba incredere in stiinta.

Ce face in prezent Tolea Ciumac. Fostul sportiv a facut de ras autoritatile din Romania

Tolea Ciumac reuseste in continuare sa faca de ras autoritatile romane. Sunt aproximativ 3 luni de cand sportivul a fost dat in urmarire generala. Tolea Ciumac, dat in urmarire generala, umple retelele de socializare cu fotografii de acolo de unde se afla Tolea Ciumac reuseste de mai bine de trei luni sa isi bata joc .

Ies la iveala secretele lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania, de fapt

Decesul brusc al celebrului actor Bogdan Stanoevici a adus in prim-plan detalii din viata sa pe care unii dintre cei care l-au admirat nu le-au stiut. De ce a plecat artistul din Romania si in ce context? Detalii din viata lui Bogdan Stanoevici. Cine l-a facut sa plece din Romania? Bogdan Stanoevici a devenit vizual .

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Luni, 11 ianuarie, Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu l-a primit la sediul MAE, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-o vizita de ramas-bun. Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman pleaca subit din Romania Mandatul ambasadorului se incheie brusc dupa evenimentele din SUA cu privire la insurectia fanilor lui Donald Trump asupra Capitoliului. incheierea brusca de .

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Vedeta din Romania care a fugit in Maldive, de frica: Am plecat speriata de virus!

Pe premisa scapa cine poate, Andreea Raicu a decis ca, pentru a se linisti, cel mai bine ar merge o vacanta. Vedeta recunoaste ca a fugit in Maldive de frica noului virus. Recent intoarsa din paradis, fosta prezentatoare TV a vorbit despre ce trairi au napadit-o in ultima perioada si ce restrictii au impus autoritatile .

Monica Pop, mesaj radical despre magazinele din Romania: Nu e zadarnicirea combaterii bolilor?

Doctorul Monica Pop a comentat decizia autoritatilor care prevede inchiderea magazinelor la ora 21:00, in conditiile in care se poate circula legal pana la ora 23:00. Aglomerarea intre 20:30 21 nu e o zadarnicire a combaterii bolii??!! Monica Pop, despre decizia autoritatilor de a inchide magazinele la ora 21 inchiderea magazinelor la ora 21, .

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si 16 companii membre, amendate cu 8,47 milioane de euro pentru incalcarea legii in domeniul concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 41. 774 lei aprox. 8,47 milioane euro) Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB si 16 companii membre ale acesteia pentru incalcarea legislatiei in domeniul concurentei, prin participarea la un schimb de informatii sensibile din punct de vedere comercial. O firma a aplicat la politica de clementa, oferind autoritatii de concurenta informatiile necesare pentru declansarea investigatiei in 2017, iar o alta a recunoscut participarea la fapta anticoncurentiala, ceea ce a condus la reducerea amenzii aplicate acesteia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )