Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sunt unul dintre militantii cei mai inversunati pentru reluarea dialogului UE-Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt unul dintre militantii cei mai inversunati pentru reluarea dialogului UE-Rusia

Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European. continuă pe Ziarul Bursa

Primele efecte ale OUG pe legile justitiei. Tolo.ro: in plin interviu despre pedofili, unul dintre cei doi procurori specializati in agresiuni impotriva minorilor a plecat ca sa-si depuna dosarul de pensie

In Romania, pedofilii sau agresorii de copii sunt gasiti vinovati insa primesc pedepse cu suspendare, unul dintre principalele motive fiind acela ca in tara noastra exista doar un tribunal specializat in.

Cazul disparitiei lui Khashoggi, tot mai complicat. Unul dintre suspecti a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei 15 suspecti in cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, care a disparut la 2 octombrie dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a murit intr-un accident de masina produs la.

Unul dintre suspectii in cazul disparitiei jurnalistului saudit a murit intr-un accident de masina

Mashal Saad al-Bostani, unul dintre cei 15 suspecti in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a murit intr-un accident de masina la Riad, informeaza Yeni Safak, citat de hurriyetdailynews. com.

Unul dintre suspectii n cazul disparitiei jurnalistului saudit a murit ntr-un accident de masina la Riad (presa)

Mashal Saad al-Bostani, unul dintre cei 15 suspecti in cazul disparitiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a murit intr-un accident de masina, la Riad, scriepresa turca.

Romania, in risc de saracie: pensionarii, somerii si copiii, cei mai expusi la excluziunea sociala

Romania este tara europeana cu cel mai mare risc de excluziune sociala, alaturi de Bulgaria. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici Eurostat, conform carora peste 35% din romani sunt la risc din cauza saraciei, cei mai afectati fiind pensionarii, somerii dar si copiii care se culca flamanzi.

Anul trecut in Moldova s-au nascut cei mai putini copii de la Independenta

Rata fertilitatii in Republica Moldova este scazuta, aceasta fiind sub nivelul de inlocuire a generatiilor, pentru care cuplurile trebuie sa aiba cel putin doi copii. Anul trecut s-au nascut cei mai putini copii de cand Moldova a devenit stat independent.

Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri din lume, stie cum va arata lumea de maine!

Ionut Budisteanu a devenit bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cand avea 15 ani. in 2013 a obtinut recunoasterea internationala, dupa ce a obtinut marele premiu la una dintre cele .

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Trasaturi de personalitate mostenite de la parinti. Daca unul dintre parinti a fost infidel, este foarte probabil ca viitorul adult sa repete acest comportament

Psihologul Perpetua Neo explica modul in care infidelitatea sau anxietatea sunt trasaturi de personalitate pe care copiii le mostenesc de la parinti. in unele cazuri genetica poate juca un rol important in.

Peste 17.000 de someri, in evidentele AMOFM Bucuresti. Cei mai multi au studii liceale

La sfarsitul lunii septembrie 2018, in evidentele Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti erau inregistrati 17. 106 someri din care 8. 913 femei), rata somajului fiind de 1,43%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )