Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 17.000 de someri, in evidentele AMOFM Bucuresti. Cei mai multi au studii liceale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 17.000 de someri, in evidentele AMOFM Bucuresti. Cei mai multi au studii liceale

La sfarsitul lunii septembrie 2018, in evidentele Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti erau inregistrati 17. 106 someri din care 8. 913 femei), rata somajului fiind de 1,43%. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 17.000 de someri, in evidentele AMOFM Bucuresti. Locurile de munca disponibile

La sfarsitul lunii septembrie 2018, in evidentele Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti erau inregistrati 17. 106 someri din care 8. 913 femei), rata somajului fiind de 1,43%.

Romania, in risc de saracie: pensionarii, somerii si copiii, cei mai expusi la excluziunea sociala

Romania este tara europeana cu cel mai mare risc de excluziune sociala, alaturi de Bulgaria. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici Eurostat, conform carora peste 35% din romani sunt la risc din cauza saraciei, cei mai afectati fiind pensionarii, somerii dar si copiii care se culca flamanzi.

Anul trecut in Moldova s-au nascut cei mai putini copii de la Independenta

Rata fertilitatii in Republica Moldova este scazuta, aceasta fiind sub nivelul de inlocuire a generatiilor, pentru care cuplurile trebuie sa aiba cel putin doi copii. Anul trecut s-au nascut cei mai putini copii de cand Moldova a devenit stat independent.

Unul dintre cei mai mari importatori de produse petroliere din Romania, cu o vechime de 70 de ani, a dat FALIMENT

Soc printre companiile care deruleaza afaceri cu petrol in Romania. Importatorul de produse petroliere Petrolexportimport, care are o traditie de 70 de ani, a anuntat joi ca Tribunalul Bucuresti a decis intrarea.

FOTO Cei mai buni judoka din cadrul structurilor MAI se intrec la Vaslui in cadrul campionatului national

Timp de doua zile, la Vaslui, se desfasoara Campionatului National de Judo destinat lucratorilor Ministerului Afacerilor Interne - editia 2018. Activitatea este organizata de Centrul Cultural al MAI impreuna cu reprezentantii structurilor teritoriale de Politie, Jandarmerie, Situatii de Urgenta si Politie de Frontiera.

Sunt unul dintre militantii cei mai inversunati pentru reluarea dialogului UE-Rusia

Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European.

Cum sa faci fata unui atac de panica? Cei mai importanti pasi pe care nu trebuie sa-i uiti

Atacurile de panicanu vin de fiecare data pe un fond anxios. Aparpe neasteptate si de cele mai multe ori nu aulegatura cu o situatie efectiva de panica. Cand se intampla, persoana care.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )