Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suntem cei mai tari in amicale: Romania bate Suedia intr-un meci amical. Gol minunat al lui Dorin Rotariu

Antena3 Antena3,
Suntem cei mai tari in amicale: Romania bate Suedia intr-un meci amical. Gol minunat al lui Dorin Rotariu

Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Suediei, calificata la Cupa Mondiala 2018, cu scorul de 1-0 0-0), marti seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, intr-un meci amical. continuă pe Antena3

Ei sunt cei mai buni artisti in opinia compozitorilor si muzicologilor din Romania

Artisti din vechea si noua generatie au fost premiati la gala revistei Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iata cine s-a numarat printre premiati, in cadrul evenimentului prezentat de Octavian Ursulescu.

Ce salarii vor romanii: cei mai multi cer intre 500 si 1.000 de euro

Cei mai multi romani spera sa obtina salarii situate intre 500 si 1. 000 de euro, arata o statistica facuta publica de site-ul de recrutare BestJobs. Mai putini sunt cei care solicita intre 1. 000 si 2. 000 de euro, subliniaza aceleasi date.

Cei mai buni din sectorul turistic, premiati la Gala Turismului 2018

Cei mai buni promotori ai turismului in Republica Moldova pe parcursul anului 2017 au fost premiati in cadrul Galei Turismului. Ceremonia festiva avut loc la un hotel din Capitala vineri, 23 martie. Cei peste 400 de pretendenti la titlul de Cel mai bun in turismul din Moldova au fost nominalizati in 20 de categorii, transmite IPN.

Romania invinge Suedia, echipa calificata la Cupa Mondiala

In primul meci disputat de tricolori pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova, echipa nationala a Romaniei a invins Suedia, cu 1-0, prin golul marcat de rezerva Dorin Rotariu.

Ora de vara 2018. Cand dam ceasurile inainte cu o ora, de ce sunt depresivii cei mai afectati si cum scapi de oboseala

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara. Astfel in noaptea de 24 martie spre 25 martie, ceasurile se vor da cu o ora inainte, iar ora 3. 00 va deveni ora 4.

Tanara din Cluj care a gandit o afacere estimata acum la 3 milioane de lire sterline. Cum a ajuns sa fie cotata printre cele mai tari antreprenoare din Europa

Publicatia internationala eu-startups. com a mentionat-o pe romanca Alina Calin printre cele mai interesante antreprenoare care au pus bazele unor startup-uri IT in ultimii ani in Europa. Originara din Cluj, tanara este cofondatoare a MIRA Rehab, o platforma software medicala care ajuta la recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii.

Cum s-a prabusit averea unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, in numai trei luni

Averea proprietarului Inditex, Amancio Ortega, se prabuseste. A inregistrat cea mai mare scadere din top 500 miliardari ai lumii. Daca in 2016 Amancio Ortega era al doilea cel mai bogat om al lumii, astazi se.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )