Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ei sunt cei mai buni artisti in opinia compozitorilor si muzicologilor din Romania

ADPM ADPM,
Ei sunt cei mai buni artisti in opinia compozitorilor si muzicologilor din Romania

Artisti din vechea si noua generatie au fost premiati la gala revistei Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iata cine s-a numarat printre premiati, in cadrul evenimentului prezentat de Octavian Ursulescu. continuă pe ADPM

Cei mai buni din sectorul turistic, premiati la Gala Turismului 2018

Cei mai buni promotori ai turismului in Republica Moldova pe parcursul anului 2017 au fost premiati in cadrul Galei Turismului. Ceremonia festiva avut loc la un hotel din Capitala vineri, 23 martie. Cei peste 400 de pretendenti la titlul de Cel mai bun in turismul din Moldova au fost nominalizati in 20 de categorii, transmite IPN.

FOTO Perspectivele juridice ale studentilor la Drept. Avocatul Razvan Doseanu: Cei mai buni profesori de penal sunt recidivistii

Studentii Facultatii de Drept din Oradea au aflat, de la specialisti, care sunt le sunt perspectivele profesionale dupa terminarea studiilor.

Ce salarii vor romanii: cei mai multi cer intre 500 si 1.000 de euro

Cei mai multi romani spera sa obtina salarii situate intre 500 si 1. 000 de euro, arata o statistica facuta publica de site-ul de recrutare BestJobs. Mai putini sunt cei care solicita intre 1. 000 si 2. 000 de euro, subliniaza aceleasi date.

Cum s-a prabusit averea unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, in numai trei luni

Averea proprietarului Inditex, Amancio Ortega, se prabuseste. A inregistrat cea mai mare scadere din top 500 miliardari ai lumii. Daca in 2016 Amancio Ortega era al doilea cel mai bogat om al lumii, astazi se.

Tii dieta? Iata care sunt cele mai bune legume pentru slabit

Un concept de slabit, usor aplicabil pentru a atinge greutatea ideala este introducerea in dieta zilnica a legumelor ce va pot ajuta, mai ales prin aportul de fibre, nutrienti si vitamine. Prin consumul.

Care sunt cele mai puternice zodii

Puterea este de multe feluri si vine din surse diverse. Unii sunt puternici fizic sau au o personalitate puternica, un psihic tare, putere de convingere, capacitate de a domina. Puterea este sinonima cu un curaj.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )