Libnet.ro
UNICEF

01:05

Super promotiile de Black Friday sistemul Windows 10 gratis!

Adevărul Adevărul,
Super promotiile de Black Friday sistemul Windows 10 gratis!

Una dintre cele mai bune oferte speciale ale anului vor fi disponibile in perioada super promotiilor Black Friday si aveti posibilitatea sa o accesati chiar astazi. continuă pe Adevărul

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

Reduceri substantiale la telefoane si televizoare, operate de Black Friday de un furnizor de telefonie mobila

Reduceri substantiale, de pana la 76%, vor fi operate de Black Friday de unul dintre cei mai cunoscuti operatori de telefonie mobila, discounturile fiind aplicate nu doar la aparatura, ci si la unele abonamente.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

eMAG le-a pus pe site cat toata lumea era atenta la Black Friday: reduceri de zile mari chiar azi

EMAG e in plina pregatire a campaniei de Black Friday, dar asta nu inseamna ca pe site nu sunt reduceri. Ba chiar unele consistente, dupa cum vezi din lista de mai jos cu economii de mii de.

UniCredit lanseaza o campanie de Black Friday

UniCredit Romania lanseaza o campanie de Black Friday cu o oferta de cont curent si servicii atasate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe intreaga perioada contractuala pentru anumite operatiuni, pentru primii 3. 000 de clienti noi care acceseaza campania. in plus, in aceeasi zi urmeaza sa fie lansate campanii speciale pentru Creditul de Realizari Personale, cardurile de credit UniCreditCard Principal si Premium de la UniCredit Consumer Financing, precum si pentru Creditul Verde de la UniCredit Bank pentru achizitia unei locuinte, conform unui comunicat trimis redactiei.

Black Friday 2020 - Magazinele online estimeaza o crestere medie a vanzarilor cu 20% fata de anul trecut. Ce se schimba in anul pandemiei

Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO) estimeaza ca editia din acest an a Black Friday va inregistra o crestere medie a vanzarilor cu 20%, comparativ cu anul precedent, pe fondul cresterii generalizate a consumului in primele 9 luni si a migrarii masive a clientilor in online, pe toate categoriile de produse. Consumatorii si-au mutat bugetele de calatorii sau de vacante in investitii pentru propria locuinta, de la renovari complete pana la mici produse de mobilier, care sa le usureze procesul de telemunca, spun cei de la ARMO.

Black Friday incepe maine seara pe Vivre.ro, cu zeci de mii de produse la reducere

Black Friday te asteapta pe Vivre. ro cu reduceri impresionante, la zeci de mii de produse. Alege-ti preferatele si pregateste-te sa te bucuri de cele mai bune preturi din intregul an, incepand de miercuri, 11 noiembrie.

eMAG face asta fix inainte de Black Friday: surpriza pentru toti romanii care intra pe site

Pe 13 noiembrie, eMAG va avea Black Friday. Dar pana atunci inca are o groaza de oferte pe site. De-acolo am adunat cateva ca sa cumperi fara sa astepti ziua de vineri. Recent, eMAG a.

Peste 20.000 de LENJERII DE PAT cu reduceri de pana la 70% la Black Friday 2020 (P)

In 2020, vanatorii de chilipiruri vor avea parte de cel mai tare Black Friday organizat la produse pentru pat! CumparaMisim. ro pune la bataie super reduceri la zeci de mii de produse: lenjerii din bumbac 100% si finet, produse din gama LUX, lenjerii pentru paturi de o persoana, seturi pentru copii, diverse paturi si cuverturi, pilote de calitate, accesorii si seturi pentru Craciun, covoare, draperii, prosoape si altele.

Ce vinde eMAG de Black Friday. A 10-a editie, sarbatorita cu teste PCR la reducere si echipamente medicale

A 10-a editie de Black Friday la eMAG vine cu o multime de premiere, un total de 4 milioane de produse avand reduceri totale estimate la 300 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )